Μεταγραφές Α’ ΕΠΣΤ: Πήρε Μπονέλη το Νεοχώρι – Μια προσθήκη, μια φυγή το Πρίνος

Παρά το γεγονός ότι το Νεοχώρι δείχνει να μην κοντράρεται στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων, όντας πρώτο με φοβερά νούμερα σε άμυνα και επίθεση, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Αγγελάκη, κοίταξαν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να προσθέσουν κι άλλη ποιότητα. Μία τέτοια περίπτωση είναι η μεταγραφή του αριστεροπόδαρου μπακ-χαφ Κωνσταντίνου Μπονέλη, ο οποίος θα φορέσει τα χρώματα του Διγενή.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν στην Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας και το Αγναντερό την μισή σεζόν που πέρασε ενώ στα Τρίκαλα τον είχαμε δει και στην Γ’ Εθνική με την Φήκη.

Από κει και πέρα δύο κινήσεις έγιναν από το Πρίνος. Συγκεκριμένα ο 27χρονος αμυντικός Κυπριανός Κοθράς με συνεχόμενες σεζόν στην Α’ ΕΠΣΤ, θα συνεχίσει στον ΑΟ Πηγής σε μια προσθήκη της ομάδας του Κονοσπύρη για την προσπάθεια παραμονής της.

Επίσης ο ΑΟ Πρίνου απέκτησε τον 22χρονο Νίκο Σκαρλέα, που είναι ακραίος μπακ-χαφ, και αποτελεί μια ποιοτική μεταγραφή για την ομάδα του Ψύχου μιας και έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με την Φήκη και στις ακαδημίες του ΑΟΤ (Κ17, Κ19), ενώ μέχρι πρότινος ήταν κι εκείνος στον ΑΟ Αγναντερού.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!