Μεταγραφές Α’ ΕΠΣΤ: Επιστροφές Κωστάκη, Μπαμπατσιά σε Πορταϊκό και Κεφαλόβρυσο αντίστοιχα

Οι ομάδες της Α’ Ερασιτεχνικής κάνουν τον χειμερινό σχεδιασμό, έτσι ώστε να διορθώσουν τα ρόστερ τους και να ενισχυθούν σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Σε αυτό το πλαίσιο, Πορταϊκός και Κεφαλόβρυσο, ανακοίνωσαν τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που είχαν “υπηρετήσει” ξανά αυτές τις ομάδες.

Στην ομάδα της Πύλης επιστρέφει ο Μανώλης Κωστάκης, που έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Πορταϊκό, στην περσινή πορεία και την επιτυχία με την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο συγκεκριμένος μέσος θα αγωνιστεί ως δανεικός για μισή σεζόν, από τον ΑΟ Τρίκαλα με σκοπό να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε “γνώριμα λημέρια.”

Επιστροφή και για τον Χρήστο Μπαμπατσιά στον ΑΟ Κεφαλόβρυσου, ο οποίος είναι μεσοαμυντικός και θα ξαναφορέσει τα χρώματα της τρικαλινής ομάδας μετά από αυτά της Φήκης, όπου ανήκε.

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ για τον δανεισμό του Κωστάκη:

“Η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα σε συνεργασία και με τον προπονητή της ομάδας, ανακοινώνει την απόφαση να παραχωρήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Μανώλη Κωστάκη με τη μορφή δανεισμού (θα συνεχίσει σε ομάδα που έχει επιλέξει ο ίδιος ) έως το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν. Ο στόχος αυτής της κίνησης είναι να παράσχει στον Μανώλη την ευκαιρία να συμμετέχει σε περισσότερα παιχνίδια και να αποκτήσει πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

Η ανακοίνωση του Κεφαλόβρυσου για τον Μπαμπατσιά:

“Η διοίκηση του ΑΟ Αθλητικός Όμιλος Κεφαλοβρυσου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή -επιστροφή του εικοσάχρονου μεσοαμυντικού Χρήστου Μπαμπατσια από την ομάδα του Π.Ο ΦΗΚΗΣ.
Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην ομάδα μας,ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!