Μεταγραφές Α’ ΕΠΣΤ: Δύο νέα “χτυπήματα” το Πρίνος – Ενισχύθηκαν Μεγαλοχώρι και Ριζαριό

Νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων με τελευταίες ανακοινώσεις να έρχονται από δύο ομάδες του πρώτου ομίλου και μία από τον δεύτερο.

Συγκεκριμένα η Θύελλα Μεγαλοχωρίου απέκτησε τον Φώτη Βανιώτη από το Δενδροχώρι. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ χαφ μετά από δύο σεζόν στον Μέγα Αλέξανδρο θα ενισχύσει την ομάδα του Μάκη Ζαβλανού με σκοπό να επιτύχει τον στόχο της παραμονής.

Η δεύτερη ομάδα του 1ου ομίλου που ενισχύθηκε (και αυτή με στόχο την παραμόνη) είναι ο Γίγας Ριζαριού, που απέκτησε τον Γιάννη Τσιακμάκη. Στο παρελθόν είχε παίξει στον Πυργετό ο συγκεκριμένος μέσος και πλέον θα ενταχθεί στην ομάδα του Ριζαριού.

Τέλος άλλες δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΟ Πρίνου με μία εξ’ αυτών να είναι ποιοτική. Πρόκειται για τον Νίκο Νικολούσιο (ΕΙΚΟΝΑ), έναν έμπειρο επιθετικό με πολλές συμμετοχές σε τρικαλινές ομάδες και με παρουσία σε Φλαμούλι, Καλύβια μεταξύ άλλων, αλλά και στην Καρδίτσα στο Μουζάκι και το Αγναντερό από όπου αποκτήθηκε πλέον από την ομάδα του Ψύχου. Επίσης το Πρίνος απέκτησε και τον 20χρονο αμυντικό χαφ, Τάσο Δέρβη και εκείνος από τον ΑΟ Αγναντερού, που είναι φοιτητής από την Αθήνα.

Πηγή φωτογραφίας: www.karditsasport.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!