Μεταγραφές Α’ ΕΠΣΤ: Από τα Μετέωρα στην Λυγαριά ο Παπαευθυμίου – Πήρε και Καλογεράκη ο Πορταϊκός – Τρεις ανακοινώσεις για ΑΟ Πηγής

Συνεχίζεται το πάρε-δώσε των ομάδων της Α’ Ερασιτεχνικής με τις ανακοινώσεις να πέφτουν βροχή καθημερινά.

Τελευταίες ανακοινώσεις για τρία σωματεία με τον Απόλλων Λυγαριάς να προχωρά στην μεταγραφή του Χρήστου Παπαευθυμίου από τον ΑΣ Μετέωρα. Ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός είχε επιστρέψει στην καλαμπακιώτικη ομάδα, όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν, μετά την επιτυχημένη σεζόν με τον ΑΟ Σαραγίων και τον τίτλο του φιναλίστ στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ. Μετά από μισή σεζόν προστίθεται στην φαρέτρα του Κακούσιου και μπορεί να αποτελέσει ποιοτική ενίσχυση αν βρει τον καλό του εαυτό.

Ο Πορταϊκός μετά την επιστροφή του Κωστάκη, ανακοίνωσε και τον Γρηγόρη Καλογεράκη από τον ΑΟ Ελικών Δομβραίνας Βοιωτίας, όπως ανακοινώθηκε με σχετική ανάρτηση από την διοίκηση της ομάδας της Πύλης. Μετά το χλιαρό ξεκίνημα στην σεζόν ο Πορταϊκός πέτυχε ένα πολύ σημαντικό “διπλό” στην έδρα της Λυγαριάς, στην τελευταία αγωνιστική και ανεβαίνει βαθμολογικά και στόχος είναι να δείξει το περσινό αγωνιστικό πρόσωπο, γι’ αυτό προχωρά και σε ενισχύσεις.

Τέλος με στόχο την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΤ η Πηγή ανακοίνωσε τρεις ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν στην τρικαλινή ομάδα. Ο λόγος για τους Κουρκούνη Γεώργιο, με μεταγραφή από τον Απόλλων Λυγαριάς, ο οποίος είναι 18χρονος δεξιός μπακ-χαφ, Κερασιώτη Αλέξανδρο, επίσης από τον Απόλλων Λυγαριάς, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι 23 χρόνων, Αλεξίου Παναγιώτης, από τον Α.Ο Πρίνους, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στα άκρα, όσο και στον κεντρικό άξονα της επίθεσης και είναι 26 ετών.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!