Μεταγραφές Α’ ΕΠΣΤ: Ανακοινώθηκε ο Μήλος από τον ΑΣ Μετέωρα – Νέοι παίκτες σε Δενδροχώρι και Κεφαλόβρυσο επίσης

Ήταν γνωστό ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Φήκης θα συνέχιζε στα Μετέωρα και ήρθε και η ανακοίνωση από την διοίκηση της Καλαμπακιώτικης ομάδας. Ο 20χρονος Χάρης Μήλος ήταν φέτος βασικός γκολκίπερ στην Γ’ Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Ηλυσιακό και πλέον θα φορέσει την φανέλα του ΑΣ Μετέωρα, ώστε να αποτελέσει ενίσχυση στον “άσσο”, όπου βρίσκεται ο Γκουλιώνης, συν τον νεαρό Ζούζουλα.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 20χρονου τερματοφύλακα Χάρη Μήλου ο οποίος αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια στην Φήκη και παλαιότερα στον Ηλυσιακό. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Από εκεί και πέρα δύο ακόμη προσθήκες έγιναν επίσης από ομάδες της Α’ ΕΠΣΤ και μάλιστα και του δευτέρου ομίλου, με το Κεφαλόβρυσο να ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου μέσου Πάνου Χαρχαντή ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Άγιο Οικουμένιο από όπου και αποκτήθηκε από την ομάδα του Σίμου.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟ Αθλητικος ομιλος Κεφαλοβρυσου ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού μέσου Πάνου Χαρχαντή από την ομάδα του Αγίου Οικουμενιου.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!”

Στον αγώνα της Τρίτης για το Κύπελλο, του Δενδροχωρίου με τον Κεραυνό Βασιλικής, έπαιξε και μάλιστα σκόραρε η νέα μεταγραφή του Μέγα Αλέξανδρου, Άρης Καραμπίνης. Στην νίκη-πρόκριση της ομάδας του Κρεμμυδιώτη ο 22χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε το πρώτο από τα δύο τέρματα (2-0) και πρόλαβε να ανοίξει λογαριασμό, αφού αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον ΑΟ Αγναντερού και την Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας. Παλαιότερα είχε παίξει και στον ΑΟ Μελισσίων.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!