Λεωνίδας Σακελλαρίδης: Κομβική η “μάχη” του κέντρου σε τέτοια ματς – Δεν υπάρχει άγχος από την πλευρά μας (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το αυριανό τοπικό ντέρμπι, μεταξύ του Καστρακίου και των Μετεώρων, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων μίλησε σήμερα στην εκπομπή “Στη Σέντρα” (12-2) του e-radio του footballists365.gr ο προπονητής του Βράχου Λεωνίδας Σακελλαρίδης.

Ο κόουτς των γηπεδούχων στο αυριανό ματς, τόνισε την ιδιαιτερότητα σε τέτοια παιχνίδια και περισσότερο με το βαθμολογικό ενδιαφέρον που έχει αυτό το ματς, όμως δήλωσε ότι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους θα πρέπει να έχει διάρκεια σε όλα τα ματς και όχι σε ένα μεμονωμένο.

Αναλυτικότερα:

Για την σημαντικότητα αυτών των ντέρμπι και το πως αντιμετωπίζει την αναμέτρηση: “Είναι δυο δυνατές ομάδες, όπως και πέρυσι και υπάρχει η ιδιαιτερότητα να είναι δύο γειτονικά σωματεία… Προετοιμαζόμαστε όπως σε όλα τα παιχνίδια… Είναι ντέρμπι αλλά υπάρχουν ακόμα πολλές αναμετρήσεις μπροστά”.

Για την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα: “Μέσα στην εβδομάδα παίξαμε και τον αγώνα κυπέλλου… Τον αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά πάρα το ότι παίζαμε με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας… Ήταν ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και οι νέες μεταγραφές… Δουλεύουμε πολύ καλά… Είμαστε σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός της εξτρά υποχρέωσης μεσοβδόμαδα”.

Για τα πλάνα του για τον αγώνα: “Ο αντίπαλος είναι δυναμωμένος με τις προσθήκες… Γνωρίζουμε ότι έχουν καλούς παίκτες τα Μετέωρα… Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε, αλλά ξέρουμε ότι κρίνονται στην δύναμη αυτά τα ματς και πιστεύω ότι όποιος θα κερδίσει τον χώρου του κέντρου θα έχει το πλεονέκτημα… Διαθέτουμε κι εμείς καλούς παίκτες και έμπειρους που θέλουν να παίξουνε και να χαρούν αυτό το παιχνίδι”.

Για το αν υπάρχει έξτρα άγχος λόγω του ότι η ομάδα είναι στην κορυφή: “Άγχος θε θα έλεγα ότι υπάρχει, υπάρχει στρες… Καλούμαστε να διαχειριστούμε αυτό το στρες και να το κάνουμε παραγωγικό… Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση γιατί όποιος δεν είναι, είναι αδιάφορος”.

Για τον στόχο του Βράχου στο φέτος και το φορμάτ του πρωταθλήματος: “Άποψη μου είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας όμιλος και να αναδεικνύεται ο πρωταθλητής από τους αγώνες όλης της σεζόν και όχι να κριθεί σε δύο τελικούς ουσιαστικά όπως φέτος…Φυσικά δεν μπορώ να πω εγώ για τον τρόπο διεξαγωγής… Πρέπει να είσαι φορμαρισμένος σε όλη την χρονιά… Ο όμιλος μας έχει πολύ καλές ομάδες… Όποιος νομίζει ότι έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι πρώτος, δεύτερος τρίτος κλπ κάνει λάθος… Από κει και πέρα είναι ωραίο να έχουμε δύο ομάδες του Δήμου σε πολύ καλή κατάσταση και να πρωταγωνιστούνε, εμείς ευελπιστούμε να μείνουμε εκεί και εύχομαι και οι άλλες δύο να επιτύχουν τους στόχους τους”.

Για το αν θα έρθει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα στο συγκεκριμένο ντέρμπι: “Θα γίνει ένας ποιοτικός αγώνας με δύο ισχυρές ομάδες… Εγώ θέλω να έρθει ο κόσμος το γήπεδο και να δει αυτό το ματς”.

Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία και την συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

ΑΝ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!