Κύπελλο ΕΠΣΤ: Σε ΑΕΤ και Απόλλων Λυγαριάς τα δύο σημερινά εισιτήρια για τα ημιτελικά (Ρεπορτάζ)

Νίκες γηπεδούχων είχαν τα αποτελέσματα στα ματς που ολοκληρώθηκαν πριν λίγο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων.

Πιο εύκολα για την ΑΕΤ, που κέρδισε με 5-0 την ΑΕΚ Σαραγίων στο Κηπάκι και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά. Η ομάδα του Στάμου ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και με καλύτερο παίκτη τον Τσαρούχα, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο κατάφερε να κάνει εύκολο το απόγευμά της. Τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος με τον Κακαράντζα να ανοίγει το σκορ στο 17′ και μέσα σε 20 λεπτά τον Τσαρούχα να πετυχαίνει τρία τέρματα (18′, 32′ 39′). Στο δεύτερο μέρος με την κατάληξη του αγώνα να έχει κριθεί ο Τσιόβολος που είχε περάσει ως αλλαγή σημείωσε το τελικό 5-0 στο 62′.

Στην Λυγαριά έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό και με πολύ ένταση ματς μεταξύ του Απόλλωνα και των Σαραγίων. Το ματς κρίθηκε από το γκολ του Παπαευθυμίου στο 29′ με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τις δικές τους μεγάλες ευκαιρίες, έχοντας και δύο δοκάρια, χωρίς όμως να καταφέρνουν να αλλάξουν την ιστορία του αγώνα και την ομάδα του Κακούσιου να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Πηγή Φωτογραφίας: sportrikala.gr

Η αγωνιστική δράση των προημιτελικών, θα συνεχιστεί αύριο με το Νεοχώρι – ΑΟΤ, στις 15:00, που είναι και το μεγάλο ματς.

Θυμίζουμε ότι πρέπει να οριστεί η “εκκρεμότητα” με το Ριζαριό – Πύργος για τους “16”, για να συμπληρωθεί και το τέταρτο ζευγάρι με τον νικητή να υποδέχεται τον Πορταϊκό.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΤ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ28/02 – 15:00
ΑΕΤΑΕΚ ΣΑΡΑΓΙΩΝ5-0
ΑΠ. ΛΥΓΑΡΙΑΣΑΟ ΣΑΡΑΓΙΩΝ1-0
ΓΙΓΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ / ΑΟ ΠΥΡΓΟΥΠΟΡΤΑΪΚΟΣ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!