Κύπελλο ΕΠΣΤ: Πρόκριση των Μετεώρων απέναντι στην Κρύα Βρύση στην Καλαμπάκα

Με την Κρύα Βρύση να έχει και πάλι την ατυχία των τραυματισμών, μετά τον σοβαρό του Νάκη λίγες μέρες πριν (σ.σ. Σάββατο με την Πηγή) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για τον 3ο γύρου του Κυπέλλου ΕΠΣΤ, με τα Μετέωρα να κερδίζουν την πρόκριση με τελικό σκορ 0-4.

Η Κρύα Βρύση, που ήταν τυπικά γηπεδούχος στο Στάδιο Καλαμπάκας, ”έχασε” τον νεαρό Χρισκιώτη, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος στο δεύτερο ημίχρονο από τον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται να κάνει εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στο πόδι, ενώ ο προπονητής της ομάδας είχε αναγκαστεί να κάνει αλλαγή και στο 22′ με τον Σιούτα Ε. να αποχωρεί και τον Αποστόλη Σιούτα να μπαίνει.

Η αναμέτρηση κύλισε με τα Μετέωρα να χρησιμοποιούν παίκτες που δεν έχουν πάρει φέτος χρόνο συμμετοχής, όπως και τις τελευταίες προσθήκες, Καλτσά, ο Δρόσο και ο Πολυζόπουλο, έτσι ώστε ο Χρήστος Αυγέρος να τους έχει στον καλύτερο δυνατό αγωνιστικό ρυθμό. Από την άλλη και ο Γιώργος Πούλιος κράτησε κάποιους ποδοσφαιριστές, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με το Δενδροχώρι για το πρωτάθλημα, στον πιο σημαντικό στόχο της παραμονής, σε σχέση με το Κυπέλλου.

Το ρεπορτάζ:

Κρύα Βρύση – ΑΣ Μετέωρα 0-4 (15′ Μαρούδας, 17′ Τσακνάκης, 33′ Πολυζόπουλος, 52′ Καλτσάς)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”
Διαιτητής: Πάντος
Βοηθοί: Μπερντές-Αβραάμ

Συνθέσεις:
Κρύα Βρύση (Πούλιος): Μπαλατσός, Κορσαρι, Χριστοδουλόπουλος, Λιακόπουλος Γ.(64′ Παπαγεωργίου Σ.), Φάιας, Φορτούνης, Νιαβής, Σταμούλης, Χρισκιώτης(67′ Στεφανίδης), Κυρίτσης, Σιούτας Ε.(22′ Σιούτας Απ.).
ΑΣ Μετέωρα (Αυγέρος): Γκουλιώνης(27′ Ζούζουλα), Σιούτας Αθ., Δρόσος, Σινάνης, Λαμπαδάριος, Καλτσάς, Τσακνάκης, Πολυζόπουλος, Μαρούδας(27′ Μόκας Ν.), Ζησόπουλος(46′ Μόκας Αθ.), Νικλητσιώτης.

Μέσα σε 15 λεπτά πρόλαβε να σκοράρει ο Τάσος Μαρούδας και να γίνει αλλαγή στο 27′, αφού έγινε και το 0-2, με τον Χρήστο Αύγερο να χρησιμοποιεί τον βασικό του επιθετικό στην αρχική εντεκάδα και να πραγματοποιεί αλλαγές πολύ νωρίς με τον Νίκο Μόκα να περνά ως αλλαγή, όπως και ο Ζούζουλας στη θέση του Γκουλιώνη. Ο Μαρούδας πέτυχε το 5ο γκολ σε 4 ματς και άνοιξε το σκορ για το 0-1 ενώ στο 17′ ο Τσακνάκης, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά έγινε αποδέκτης, μέσα στην περιοχή, και με σουτ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα των Μετεώρων. Το 0-3, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, διαμόρφωσε ο Πολυζόπουλος με ωραίο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος η Κρύα Βρύση προσπάθησε να κυκλοφορήσει κάποια διαστήματα την μπάλα και να βρει πάσες στην πλάτη της άμυνας, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να πετύχει κάποιο τέρμα. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε άλλος ένας νεοαποκτηθείς ο Καλτσάς με ατομική προσπάθεια και την μπάλα μετά το σουτ να μπερδεύει τον Μπαλατσό και να καταλήγει στα δίχτυα.

Έτσι λοιπόν στην πρώτη υποχρέωση του Κυπέλλου για τις δύο ομάδες, τα Μετέωρα πήραν το εισιτήριο για τον 4ο γύρο και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ντέρμπι πρωταθλήματος με το Καστράκι, ενώ η Κρύα Βρύση κοιτάζει κι έκεινη το δικό της ματς για την 11η αγωνιστική.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!