Κρύα Βρύση – Βασιλική: Υφαντής και χαμένες ευκαιρίες της Κρύας Βρύσης κράτησαν το τοπικό ματς στο “μηδέν”

Με τον τερματοφύλακα της Βασιλικής να κάνει σημαντικές επεμβάσεις και την Κρύα Βρύση να μην μετουσιώνει τις ευκαιρίες της σε γκολ, Κρύα Βρύση και Κεραυνός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα για την 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΤ.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”, λόγω της αλλαγής έδρας της Κρύας Βρύσης από την καταστροφή στην γέφυρα της Διάβας, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και τελικά κατέληξαν σε μια “λευκή” ισοπαλία.

Κρύα Βρύση – Κεραυνός Βασιλικής 0-0 (FB365 – E-RADIO LIVE)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Βασίλης Καρακίτσιος”
Διαιτητής: Πάντος
Βοηθοί: Λαφαζάνης-Αποστόλου

Συνθέσεις:
Κρύα Βρύση (Πούλιος): Ζέρβας, Κηρύκος, Χριστοδουλόπουλος, Νάκης (89′ Σταμούλης), Ντίνος (78′ Σ. Παπαγεωργίου), Φορτούνης (62′ Θ. Λιακόπουλος), Γ. Παπαγεωργίου, Γιαννάκης (78′ Φάιας), Γ. Λιακόπουλος, Μπουτίνας, Κοντοτόλης.

Κεραυνός Βασιλικής (Πάτρας): Υφαντής, Κλωτσοτήρας, Ντάφος, Μανώλης, Μουρίτσας, Γρηγορίου (91′ Τσίντζηρας), Πανάγος, Τρίμμης (81′ Γκουζιώτης), Στάμος, Α. Καραγιάννης (69′ Σ. Παναγιώτου), Σακελλαρίου.

Σαφέστατα καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο σε σύγκριση με το πρώτο, λόγω των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν. Στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες είχαν κυρίως στο μυαλό τους να μην ρισκάρουν ώστε να μην δεχθούν κάποιο τέρμα, με την Κρύα Βρύση να έχει την κατοχή της μπάλας και την Βασιλική να περιμένει για να δημιουργήσει κάτι καλό στην κόντρα. Καλύτερη στιγμή το μακρινό απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Στάμος με τον Ζέρβα να απομακρύνει αρχικά και τον Χριστοδουλόπουλο να διώχνει σε κόρνερ σε δεύτερο χρόνο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν καλύτερος και χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τις μεγαλύτερες να έρχονται από τους γηπεδούχους. Στο 50′ ο Γιαννάκης έκανε την σέντρα με το πρώτο σουτ του Παπαγεωργίου Γ. να αποκρούει ο Υφαντής, ενώ το δεύτερο του Κοντοτόλη να βρίσκει στα σώματα. Στην συνέχεια και στο 63′ ήρθε η καλύτερη φάση του αγώνα με τον Νάκη να κάνει ατομική ενέργεια από αριστερά και παράλληλο γύρισμα με τον Κοντοτόλη να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του Κεραυνού να διώχνει ξανά και στην εξέλιξη ο Γ. Λιακόπουλος κόπηκε από τον Μουρίτσα, ενώ ίδια κατάληξη και στο σουτ του Μπουτίνα, λίγο αργότερα, ξανά από πάσα του Νάκη, με τον Υφαντή να λέει και πάλι “όχι”.

Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, ενώ υπήρξε και μία αποβολή του Παναγιώτου από την πλευρά της Βασιλικής, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή και δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε μικρό χρονικό διάστημα για διαμαρτυρία και δυνατό μαρκάρισμα αντίστοιχα.

Η Βασιλική παρέμεινε αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετά την νίκη στην έδρα της επί του Πορταϊκού, ενώ η Κρύα Βρύση πήρε τον πρώτο της βαθμό αφού στην πρεμιέρα έκανε το ρεπό της.

Επόμενοι αντίπαλοι για τους δύο η Λυγαριά εκτός έδρας για την ομάδα του Πούλιου και το Καστράκι στην Βασιλική για εκείνη του Πάτρα.

Φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!