Κορυφή με 6 στα 6 για τον Βράχο Καστρακίου κερδίζοντας 4-1 το Δενδροχώρι με χατ τρικ Βασίλη Αλμπάνη

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΤ συνέχισε ο Βράχος Καστρακίου, που επικράτησε στο γήπεδό του, του ΑΟ Δενδροχωρίου με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Αλμπάνη και διεύρυνε το απόλυτο νικών στις 6 σε ισάριθμους αγώνες.

Βράχος Καστρακίου – ΑΟ Δενδροχωρίου 4-1 (8′ Αλμπάνης Β., 44′ Αλμπάνης Β., 45′ Μπαούτης Λ., 90′ Αλμπάνης Β. / 85′ Χριστοφόρου)

Κάλυψη: FB365-E-Radio LIVE (Ακούστε την μετάδοση)
Γήπεδο: Καστρακίου
Διαιτητής: Κουτσάγιας
Βοηθοί: Βουτσελάς-Πάφης

Συνθέσεις:
Βράχος Καστρακίου(Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Γιάννης (42′ λόγω τρ. Ν. Μπαλογιάννης, 54′ λόγω τρ. Πορτίκας), Τσιαντούλας, Α. Μπαλογιάννης, Κοττόρι, Ε. Μπαούτης, Σινάι, Β. Αλμπάνης, Σαμούτης, Ε. Μπαούτης, Α. Αλμπάνης.
ΑΟ Δενδροχωρίου(Κρεμυδιώτης): Α. Πανάγος, Γαϊτανίδης, Ασπραδάκης, Χριστοφόρου, Γκουζιώτης (46′ Δημητρόπουλος), Σάγιας (46′ Μανίκας), Φ. Στεφόπουλος (46′ Νικολόπουλος), Κ. Στεφόπουλος, Ν. Πανάγος, Λαγκαδινός, Γουλούλης.

Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη κατάφερε να επιβληθεί από το πρώτο μέρος εκεί όπου ευτύχησε να πετύχει 3 γκολ και να βάλει “γερές” βάσεις για την νίκη που έψαξε από το ξεκίνημα. Μόλις στο 8′ λεπτό ο Βασίλης Αλμπάνης δέχτηκε την πάσα από τα δεξιά του Αλέξανδρου Αλμπάνη και με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο στο 3-0 με δύο γκολ στο τέλος αφού στο 44′ ο Βασίλης Αλμπάνης μετά από σύγχυση στην άμυνα, από εκτέλεση φάουλ του Λευτέρη Μπαούτη, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων έγινε δημιουργός σε μια ωραία αντεπίθεση με τον Αλμπάνη να πατά περιοχή από τα δεξιά και το γύρισμα του βρήκε τον Λευτέρη Μπαούτη στην κίνηση, που με πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 3-0.

Στο ημίχρονο ο Κρεμμυδιώτης έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές μήπως καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους. Από το 45′ μέχρι το 65′ δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο λόγω των διακοπών από δυνατά μαρκαρίσματα και τραυματισμούς, με το Καστράκι να στέκεται διπλά άτυχο, χάνοντας μετά τον αρχηγό Γιάννη με θλάση στο πρώτο ημίχρονο και τον Νίκο Μπαλογιάννη, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τραυματισμό σε μια προσπάθεια κοντά στην πλάγια γραμμή, χτυπώντας στο κεφάλι του από την περίφραξη του γηπέδου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και σηκώθηκε, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Από κει και πέρα το Δενδροχώρι κατάφερε να μειώσει στο 85′ με τον Χριστοφόρου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουλούλη από δεξιά και την άμυνα του Καστρακίου να σταματάει πιστεύοντας ότι η μπάλα πέρασε άουτ, με τον σκόρερ να πιάνει με την μία ένα όμορφο σουτ. Στο τέλος ο Βασίλης Αλμπάνης σημείωσε χατ τρικ μετά από λάθος που το εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός του Σακελλαρίδη και νίκησε με ψύχραιμο σουτ τον Τάσο Πανάγο.

Φωτορεπορτάζ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!