“Καμπανάκι” για τα Μετέωρα η βαριά ήττα από το Αγναντερό – Αποτελέσματα χθεσινών φιλικών

Τις αδυναμίες αλλά και την “δουλειά” που χρειάζεται ακόμα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση φανέρωσε η χθεσινή ήττα των Μετεώρων από τον ΑΟ Αγναντερού με το ευρύ 4-0. Στην φιλική αναμέτρηση που έγινε χθες στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”, η ομάδα του Χρήστου Αυγέρου δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ποιοτική ομάδα της Καρδίτσας από την οποία και ηττήθηκε.

ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Αγναντερού 0-4 (Σκαρλέας, Καραμπίνης, Διβανές, Διβανές)

Διαιτητής: Κουτσάγιας
Βοηθοί: Βουτσελάς, Αβραάμ

Συνθέσεις:
Μετέωρα
(Αυγέρος): Γκουλιώνης, Σινάνης, Ράτζας, Καραμούζης, Θώμος, Νταλούκας, Ψαθογιαννάκης, Μερμήγκης, Νιαβής, Τσακμάκης, Κοτσιλιάνος.
Αλλαγές: Λαμπαδάριος, Πούλιος, Ζησόπουλος, Τσακνάκης, Παπαευθυμίου, Μόκας Ν.

Αγναντερό (Ευαγγέλου): Πατσιαλής, Ζάρρας, Σκαρλέας, Μπαντής, Οικονόμου, Μπασιάκας, Αυγέρης, Τζέκος, Διβανές, Τζιβέλης, Καραμπίνης.
Αλλαγές: Δέρβης, Γεωργίου, Μπονέλης, Σμιγάδης, Νικολούσιος

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τα Μετέωρα, καθώς και να τιμωρήσουν τις αδράνειες τους στην άμυνα. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σκαρλέας βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γκουλιώνη για το 0-1. Μάλιστα στο 7′ ήρθε και το 0-2 με εκτελεστή αυτή την φορά τον Καραμπίνη, ο οποίος βρέθηκε αφύλαχτος μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα από τα αριστερά και με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η καρδιτσιώτικη ομάδα πέτυχε άλλα δύο τέρματα τα οποία με τον Διβανέ για το τελικό 0-4, με τα Μετέωρα να έχουν το πιο… απειλητικό κομμάτι τους μετά το 0-3, όταν έχασαν ευκαιρίες να επιστρέψουν στο ματς με τα σουτ του Κοτσιλιάνου στο 60′ και του Ψαθογιαννάκη στο 63′ και την προσπάθεια του Τσιακμάκη στο 67′ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πατσιαλή.

Άλλα δύο φιλικά έγιναν με τις ομάδες της Α’ ΕΠΣΤ να τεστάρουν τις δυνατότητες τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και να αποδεικνύεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό βαθμό αφού μπήκαν συνολικά 15 γκολ!

Διγενής Νεοχωρίου – ΑΟ Κεφαλόβρυσου 3-3
(1o Ημίχρονο: 1-0: Βαρναβίδης, 2-0: Κουρκουλιώτης, 2-1 Λάμπρου / Β’ Ημίχρονο: 3-1 Παπαδόπουλος, 3-2: Στελίου, 3-3: αυτ.)

Βράχος Καστρακίου – ΑΟ Δενδροχωρίου 3-6
(33′ Αλμπάνης Β. , 73′ πεν. Αλμπάνης Β., 78′ Παπαχρήστος / 10′ πεν. Γουλούλης, 42′ Πανάγος Ν., 55′ Χριστοφόρου, 66′ Πανάγος Ν., 75′ Σαγιάς, 88′ Σαγιάς)

Πορταϊκός – ΑΕΤ 4-1

Φωτογραφίες από το Αγναντερό – Μετέωρα

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!