Ισόπαλοι Καστράκι και Μετέωρα, σε ένα χορταστικό τοπικό ντέρμπι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό, λόγω της βαθμολογικής κατάστασης, κλασικό ντέρμπι της περιοχής του Δήμου Μετεώρων, Βράχος Καστρακίου και ΑΣ Μετέωρα έδωσαν ένα χορταστικό παιχνίδι με 4 γκολ, τα οποία μοιράστηκαν στο τελικό 2-2.

Υπό το βλέμμα πολλών φιλάθλων της περιοχής, στο γήπεδο του Καστρακίου, που ήθελαν να δουν τους δύο πρώτους της βαθμολογίας να παλεύουν για την νίκη, η μάχη της 11ης αγωνιστικής, που ήταν η τελευταία για τον πρώτο γύρο της Α’ ΕΠΣΤ ολοκληρώθηκε με ισοπαλία και χωρίς να αλλάξει η βαθμολογική κατάσταση στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Βράχος Καστρακίου – ΑΣ Μετέωρα 2-2 (61′ Μπαούτης, 74′ Αλμπάνης Α. / 44′ Γκόβαρης αυτ., 62′ Μαρούδας)

Κάλυψη: FB365 / E-RADIO (Ακούστε την μετάδοση)
Γήπεδο: Καστρακίου
Διαιτητής: Πέτσας
Βοηθοί: Αλεξόπουλος-Μουστάκας

Συνθέσεις:
Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννούλας, Κοτόρι, Γκόβαρης (72′ Τσιαντούλας), Α. Αλμπάνης, Ε. Μπαούτης, Β. Αλμπάνης, Σινάι, Θεοδώρου, Σαμούτης (91′ Μισιρλής).
ΑΣ Μετέωρα (Αυγέρος): Γκουλιώνης, Πούλιος (46′ Κατσιούλας) Δρόσος, Φορτούνης, Ράτζας, Καραμούζης, Νταλούκας (70′ Σινάνης), Θώμος (60′ Καλτσάς), Μαρούδας, Ψαθογιαννάκης (79′ Μόκας), Πολυζόπουλος.

Το ματς:

Πολύ καλός ρυθμός στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ορθολογικά, με κατοχή της μπάλας από την άμυνα, αλλά και ένα ματς που όποτε παιζόταν στην μεσαία γραμμή είχε δυνατές μονομαχίες και κόντρες. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο πλευρές θέλοντας να επιβληθούν στον αντίπαλο αρκέστηκαν σε λίγες καλές στιγμές. Η πρώτη αξιοσημείωτη ευκαιρία ήρθε στο 15′, όταν μετά από σέντρα του Σινάι ο Μπαούτης πλάσαρε με την μπάλα στον αέρα, αλλά δεν στόχευσε καλά κι εκείνη έφυγε έξω από την εστία του Γκουλιώνη. Στην συνέχεια και προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε μεγαλύτερη κινητικότητα μπροστά στις δύο εστίες. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με την κάθετη πάσα λίγο πιο μπροστά από το κέντρο του Φορτούνη, που βρήκε τον Μαρούδα στην περιοχή και σε πλάγιο τετ α τετ εκείνος, νικήθηκε από τον Ζαρόπουλο με την άμυνα εν συνεχεία να απομακρύνει. Το Καστράκι απάντησε λίγα λεπτά αργότερα, με τον Βασίλη Αλμπάνη, να κάνει ατομική ενέργεια από τα δεξιά και να μπαίνει στην περιοχή, αλλά το σουτ του, έδιωξε στην κλειστή του γωνία ο Γκουλιώνης.

Στο κλείσιμο των πρώτων 45′ και συγκεκριμένα στο 44′ τα Μετέωρα προηγήθηκαν. Ο Νταλούκας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τον Γκόβαρη να μην υπολογίζει καλά στην κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν ψηλά για να ισοφαρίσουν και ξεκίνησαν δυναμικά με την κάθετη κίνηση του Βασίλη Αλμπάνη ο οποίος θέλησε να φύγει στο τετ α τετ με τον Γκουλιώνη, όμως ο Δρόσος έκανε την κάλυψη και πρόλαβε τον επιθετικό των “κόκκινων” πριν σουτάρει. Μετά την μία ώρα αγώνα είχαμε ένα εκρηκτικό δίλεπτο με δύο γκολ. Στο 61′ το Καστράκι ισοφάρισε σε 1-1, κι εκείνο από στημένη μπάλα, με τον Γιαννούλα να εκτελεί κόρνερ από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαούτης αφύλακτος να πετυχαίνει με κεφαλιά το 7ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Άμεση απάντηση ωστόσο για τους “κιτρινομπλε” με την ατομική ενέργεια του Νταλούκα από δεξιά και το παράλληλο γύρισμα στον Μαρούδα, με τον υψηλόσωμο σέντερ φορ να σκοράρει με την μία και να πετυχαίνει το 6ο του τέρμα.

Ο Βράχος προσπάθησε και πάλι να ισορροπήσει και να απειλήσει, εκμεταλλευόμενος και την δύναμη από τις στατικές φάσεις που κέρδισε. Σε μία από αυτές και στο 84′ σημείωσε το 2-2, με τον ίδιο τρόπο όπως στο πρώτο τέρμα, με τον Γιαννούλα να εκτελεί κόρνερ από δεξιά και τον Τσιαντούλα που είχε μπει στην επίθεση ως αλλαγή να παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρετε πάνω στην γραμμή και τον Αλέξανδρο Αλμπάνη να προλαβαίνει να την στείλει στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μιας και στην τελευταία καλή προσπάθεια στις καθυστερήσεις, από πλευράς Μετεώρων, ο Μαρούδας πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ έφυγε άουτ.

Έτσι το Καστράκι παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου, και έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ το άλλο Σάββατο θα πάει στο Πρίνος για το ξεκίνημα του 2ου γύρου. Από την άλλη τα Μετέωρα ανέβηκαν στους 25, αλλά παρέμειναν στην 2η θέση, ενώ για την ερχόμενη “στροφή” του πρωταθλήματος δεν θα αγωνιστούν και θα πάρουν άκοπα 3 πόντους από τον Πυργετό.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!