Ισοπαλίες και στα δύο φιλικά σε Μπαλκούρα και Κηπάκι – Δήμητρα-Δενδροχώρι 1-1, ΑΕΤ-Βασιλική 0-0 (Φωτογραφίες)

Με δύο ισόπαλα αποτελέσματα ολοκληρώθηκαν τα σημερινά φιλικά της Α’ ΕΠΣΤ, που έγιναν στα γήπεδα της Μπαλκούρας και του Κηπακίου με την Δημήτρα που υποδέχτηκε το Δενδροχώρι και την ΑΕΤ τον Κεραυνό Βασιλικής αντίστοιχα.

ΑΕΤ – Κεραυνός Βασιλικής 0-0

Προσπαθώντας να μπούνε σε αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας που δίνουν, ΑΕΤ και Βασιλική αγωνίστηκαν στο Κηπάκι και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση χωρίς να πετύχουν κάποιο τέρμα. Το ματς είχε λιγοστές καλές στιγμές με την μεγαλύτερη να είναι το δοκάρι της Βασιλικής στο δεύτερο ημίχρονο μετά από μακρινό σουτ του Ζέκιο και με τον τερματοφύλακα της ΑΕΤ να κάνει μικρή επαφή. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Κεραυνού Βασιλικής στην περίοδο της προετοιμασίας του.

Συνθέσεις:

ΑΕΤ: Ντόντας, Αγγέλης, Τσιόκας, Νήστας, Σκρέκας, Τσόβολος Π., Τσόβολος Α., Κακαράντζας, Σάλαρι, Καλεμάσι, Μπανιάς

Αλλαγές: Ψαρρής, Λαμπαδάρης, Αλεξίου, Τέγος, Τσαρούχας, Ρούβαλης, Μπιλιάλης, Ισμαΐλι, Βραζάλης, Σιώμος, Βαζτέκης

Βασιλική (Πάτρας): Υφαντής, Μανώλης, Μουρίτσας, Κλοτσοτήρας, Ντάφος, Στάμος, Πανάγος, Καραγιάννης Α., Γκουζιώτης, Σακελλαρίου, Παναγιώτου

Αλλαγές: Τασκαράν, Τρίμμης, Καραγιάννης, Ζέκιο, Μπουνόβας, Γρηγορίου, Τάτσιος

 

Δήμητρα – Δενδροχώρι 1-1 (Κόκκαλης – Μανίκας)

Ισοπαλία και στο γήπεδο της Μπαλκούρας, ανάμεσα σε Δήμητρα και Δενδροχώρι με τις ομάδες να πετυχαίνουν από ένα τέρμα. Για το Δενδροχώρι ήταν το πρώτο φιλικό αυτό, με την ομάδα του Κυριάκου Κρεμμυδιώτη να στέκεται άτυχη αφού τραυματίστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές (Μητσιάκης, Καραμανώλας, Βανιώτης) χωρίς ωστόσο από την πρώτη εκτίμηση να πρόκειται για σοβαρούς τραυματισμούς. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ορθολογικά και να δημιουργούν αρκετές καλές στιγμές πλην των δύο γκολ που σημειώθηκαν.

Συνθέσεις:

Δήμητρα / Απόλλων (Γιαγιάκος): Πάττας, Ρόμπος, Τσιαντούλας, Σταμούλης, Γαντζούλας Τρικάλης, Λαμπρόγιαννης, Κόκκαλης, Στεργίου, Τελιγιανίδης, Τσιγαρίδας.

Αλλαγές: Τόσκα, Φλάντζας, Βουγιούκας, Σατραμέτζης, Αναστασόπουλος

ΑΟ Δενδροχωρίου (Κρεμμυδιώτης): Πανάγος Τ., Ασπραδάκης, Χριστοφόρου, Μητσιάκης, Γκουζιώτης, Γουλούλης, Στεφόπουλος Κ. Πανάγος Ν., Μανίκας, Καραμανώλας, Βλάχος

Αλλαγές:Γαϊτανίδης,  Στεφόπουλος Φ., Μπαντής, Σκουλής, Φιλίππου, Παπαδόπουλος, Βανιώτης

Φωτογραφίες:

 

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!