Εύκολα στα ημιτελικά η ΑΕΤ με νίκη 5-0 επί της ΑΕΚ Σαραγίων (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άλλο ένα βήμα έκανε η ΑΕΤ που προσπέρασε την ΑΕΚ Σαραγίων και βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΤ, επικρατώντας με σκορ 5-0, στο σημερινό ματς στο γήπεδο Κηπακίου.

Η ομάδα του Στάμου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι σε εκείνη του Τσαρέλα, καθότι κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 στο πρώτο ημίχρονο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην “μάχη” των προημιτελικών.

ΑΕΤ – ΑΕΚ Σαραγίων 5-0 (17′ Κακαράντζας, 18′-32′-39′ Τσαρούχας, 62′ Τσιόβολος)

Γήπεδο: Κηπακίου
Διαιτητής: Λεωνίδας Κ.
Βοηθοί: Μουστάκας-Βουτσελάς

Συνθέσεις:
ΑΕΤ (Στάμος): Παπαγεωργίου, Σκρέκας, Τσιόβολος, Σάλλαρι, Νίστας(79′ Μπιλιάλης), Στάμος(75′ Ισμαΐλι), Κακαράντζας(75′ Λαμπαδάρης), Τσιόκας, Κωσταρέλλος(50′ Τσιόβολος Α.), Τσαρούχας(53′ Τασιούλας), Βραζάλης.
ΑΕΚ Σαραγίων (Τσαρέλας): Μαυρομάτης, Μπαταγιάννης(53′ Ζάχος), Μπελιμπασάκης, Στρατίκης, Μαυρίκης, Μαυρικίου, Καταραχιάς(65′ Φασούλας), Αράπης(11′ Μουρίκης), Πατέλης(53′ Κρομμύδας), Χριστοδούλου(29 λ.τ. Βαρσάμης), Νικηφόρος.

Το ματς:

Πιο έτοιμη και χωρίς απουσίες σε σχέση με την ΑΕΚ Σαραγίων η ΑΕΤ, που κατάφερε να επιβληθεί από νωρίς και να είναι και ουσιαστική στα τελειώματα καθαρίζοντας από νωρίς την πρόκριση. Στην πρώτη απειλητική προσπάθεια, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και συγκεκριμένα στο 17′ με τον Τσιόκα να βρίσκει χώρο από τα δεξιά για να κάνει την σέντρα και ο Κακαράντζας με ένα εναέριο γυριστό σουτ να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ για το 1-0.

Από κει και πέρα ανέλαβε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Τσαρούχας, ο οποίος με ένα χατ τρικ μέσα σε 20 περίπου λεπτά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 18′ ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΤ έφυγε σε πλάγιο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Μαυρομάτη, τον οποίο νίκησε με σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-0. Με πανομοιότυπο τρόπο και τα άλλα δύο τέρματα με την άμυνα της ΑΕΚ Σαραγίων να μην έχει τρόπο να τον κόψει και στο 32′ σχεδόν από το ίδιο σημείο με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-0. Επτά λεπτά αργότερα ο Τσαρούχας πάτησε και πάλι με ταχύτητα την περιοχή και ήταν και πάλι εύστοχος με το δυνατό σουτ από θέση μέσα δεξιά της περιοχής σημειώνοντας το 4-0 που ήταν και το σκορ του α’ μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ΑΕΤ ήταν αυτή που μπήκε επιθετικά και απείλησε ξανά με τον τερματοφύλακα Μαυρομάτη να κάνει δύο σημαντικές επεμβάσεις. Στο 48′ ο Τσαρούχας έκανε μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ από δεξιά με την μπάλα να παίρνει πορεία προς την εστία, και τον γκολκίπερ να εκτινάζεται στο “γάμα” και να βγάζει σε κόρνερ. Στο 51′ και πάλι ο Μαυρομάτης αρνήθηκε το “καρέ τερμάτων” στον Τσαρούχα, ο οποίος νίκησε τους αντιπάλους στο σπριντ και μπήκε στην περιοχή προλαβαίνοντας να τσιμπήσει αλλά το τερματοφύλακα να διώχνει με τα πόδια.

Τελικά ένα λεπτό αργότερα έγινε το 5-0, με τον Τσιόβολο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά πιο πριν και βρήκε χώρο εκτός περιοχής για το δυνατό σουτ με το οποίο σκόραρε χαμηλά στην γωνία.

Η ΑΕΚ Σαραγίων προσπάθησε κι εκείνη να απειλήσει για το γκολ της τιμής με κάποιες στατικές φάσεις που εκτέλεσε, χωρίς όμως να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ο Βραζάλης έχασε δύο ακόμα καλές στιγμές για την ΑΕΤ, αρχικά με το οριζόντιο δοκάρι στο 71′ μετά από ατομική ενέργεια και σουτ και ένα λεπτό πιο μετά με προβολή από παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και τον Μαυρομάτη να σημειώνει άλλη μία απόκρουση.

Έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με την ΑΕΤ να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά και να περιμένει πλέον την κλήρωση, ώστε να διεκδικήσει την παρουσία της στον μεγάλο τελικό, ενώ η ΑΕΚ Σαραγίων που κρατά ούτως ή άλλως την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα μετά την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣΤ, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο συγκεκριμένο θεσμό φτάνοντας μέχρι τους “8”.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!