Επιστροφή στις νίκες για τα Μετέωρα, 2-0 το Κεφαλόβρυσο στο δεύτερο μέρος

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο ΑΣ Μετέωρα, μετά την ήττα από την Λυγαριά, που κέρδισε στο γήπεδο του, τον ΑΟ Κεφαλόβρυσου με 2-0, με τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Κεφαλόβρυσου 2-0 (51′ Νικλητσιώτης, 71′ Φορτούνης πεν.)

Κάλυψη: FB365 – E-RADIO LIVE (Ακούστε την Μετάδοση)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Βασίλης Καρακίτσιος”
Διαιτητής: Πάντος
Βοηθοί: Μουστάκας-Μπερντές

Συνθέσεις:
ΑΣ Μετέωρα (Αυγέρος): Γκουλιώνης, Σινάνης, Πούλιος (76′ Μερμίγκης), Φορτούνης, Σ. Ράτζας, Καραμούζης, Νικλητσιώτης (84′ Τσακνάκης), Θώμος, Ζησόπουλος (67′ Νιαβής), Νταλούκας (76′ Παπαευθυμίου), Ψαθογιαννάκης (76′ Κοτσιλιάνος).
ΑΟ Κεφαλόβρυσου (Σίμος): Κ. Τεντολούρης (59′ Μπασιούκας), Κουστώνας, Μητσιάδης, Στελίου, Καράς, Κιτσόπουλος, Τσαουσίδης, Λάμπρου (76′ Γ. Τεντολούρης), Ζάρας (65′ Μαργαρίτης), Νιαβής, Τζαχρήστος.

Σε μια ακόμα αγωνιστική με ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες με χαμηλή θερμοκρασία και βροχόπτωση, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά από απώλειες που είχαν στην 6η αγωνιστική (Λυγαριά – Μετέωρα 3-2, Κεφαλόβρυσο – Βασιλική 1-1). Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι καλό, από άποψης ευκαιριών, με τα Μετέωρα να έχουν την κατοχή, σε σημεία ωστόσο που δεν απειλούσαν και το Κεφαλόβρυσο να προσπαθεί με γρήγορες πάσες να βγει στην αντεπίθεση. Μοναδική αξιοσημείωτη φάση και μοναδικό σουτ στο στόχο του Κιτσόπουλου εκτός περιοχής με τον Γκουλιώνη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Με την συμπλήρωση 42′ λεπτών ο ρέφερι της αναμέτρησης, προφανώς μπερδεύτηκε και σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να απορούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Μετέωρα μπήκαν με στόχο να πετύχουν αυτό που δεν έκαναν στα πρώτα 45. Μόλις στο 51′ άνοιξαν το σκορ μετά από κάθετη πάσα του Ψαθογιαννάκη στον Σινάνη που έφυγε στο τετ α τετ με τον Τεντολούρη και σιγούρεψε το γκολ δίνοντας στον Νικλητσιώτη που έγραψε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε και υπήρξε και καθυστέρηση λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο χέρι, σε μια επέμβασή του, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει με τον Κώστα Τεντολούρη να τον αντικαθιστά. Στο 71′ ήρθε το 2-0 των “κιτρινομπλέ” μετά από λάθος πάσα του Τεντολούρη και τον Ψαθογιαννάκη να δέχεται μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή με τον Πάντο να δείχνει πέναλτι. Ο Φορτούνης ήταν και πάλι εύστοχος από τα “11 βήματα” ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Από κει και πέρα η ομάδα του Χρήστου Αυγέρου έχασε δύο καλές στιγμές να πετύχει και τρίτο γκολ, ωστόσο στην πρώτη το πλασέ του Θώμου μέσα από την περιοχή βρήκε το κάθετο δοκάρι και ο Κοτσιλιάνος σε κόντρα αντεπίθεση νικήθηκε με το τελείωμα μέσα από την περιοχή από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Πλέον οι ομάδες “πηγαίνουν” σε διακοπή, ενώ μετά τις γιορτές τα Μετέωρα θα υποδεχθούν τον Κεραυνό Βασιλικής και το Κεφαλόβρυσο το Πρίνος.

Φωτογραφίες:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!