Επίσημα ξανά στα “κιτρινομπλέ” ο Πολυζόπουλος – Αποχώρησε ο Μερμίγκης

Ανακοινώθηκε από τον ΑΣ Μετέωρα η επιστροφή του μεσοεπιθετικού Πάνου Πολυζόπουλου, από την Φήκη με την Καλαμπακιώτικη ομάδα να αναβαθμίζει αισθητά πλέον το ρόστερ της.

Μετά τους Μαρούδα, Δρόσο, Κατσιούλα και τον Μύλο, πλέον και ο Πολυζόπουλος συμπληρώνει το μεταγραφικό ντεμαράζ που κάνουν τα Μετέωρα ενισχύοντας την δυναμική τους.

Από την άλλη ανακοινώθηκε και η από κοινού λύση συνεργασίας με τον νεαρό ακραίο Γιώργο Μερμίγκη, ο οποίος θα ψάξει τον επόμενη ομάδα του.

Η ανακοίνωση για τον Πολυζόπουλο:

“Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή-επιστροφή του Παναγιώτη Πολυζόπουλου ο οποίος είχε ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας μας με μεγάλη μάλιστα επιτυχία την τετραετία 2017-2021. Τον καλωσορίζουμε του ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα και να πρωταγωνιστήσει στις νέες επιτυχίες της ομάδας μας.”

Η ανακοίνωση για τον Μερμίγκη:

Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μερμίγκη.

Σύλλογος και ποδοσφαιριστής συμφώνησαν φιλικά στην λύση της συνεργασία τους και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!