“‘Εδωσαν” φιλικό Βασιλική και Οικουμένιος στο γήπεδο του Κεραυνού

Το φιλικό που ακυρώθηκε την Τρίτη, συμφώνησαν και έδωσαν σήμερα Κεραυνός Βασιλικής και Οικουμένιος, στο δημοτικό στάδιο Βασιλικής. Το παιχνίδι είχε κύριο σκοπό να τεστάρουν οι προπονητές την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και να προφυλαχθούν από πιθανούς τραυματισμούς, ενώ αγωνίστηκαν συνολικά 70′ λεπτά περίπου (35′ λεπτά το κάθε ημίχρονο). Αυτή ήταν η πρώτη (ανεπίσημη) αναμέτρηση εντός έδρας για την Βασιλική.

Κεραυνός Βασιλικής – Άγιος Οικουμένιος 5-2 (Παπαπαναγιώτου, Στάμος πεν., Μουρίτσας πεν., Σακελλαρίου, Μουρίτσας / Αναγνώστου, Καραγιώργος)

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Βασιλική ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 22′ με διαγώνιο τελείωμα μέσα από την περιοχή του Παπαπαναγιώτου μετά από πάσα του Σακελλαρίου, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Οικουμένιος έκανε δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος και ανέτρεψε το σκορ, αρχικά ισοφαρίζοντας στο 7′, με το φάουλ που εκτέλεσε απευθείας ο Αναγνώστου και με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυνόμενου πριν καταλήξει στα δίχτυα, ενώ ο Καραγιώργος με διαγώνιο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπουνόβα για το 1-2, ένα λεπτό αργότερα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με εκ νέου ανατροπή στο σκορ, χάρη σε δύο γκολ που ήρθαν από πέναλτι. Στο 10′ του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντάφος το κέρδισε με τον Στάμο να σκοράρει από τα “έντεκα βήματα”, ενώ ίδια κατάληξη με την εκτέλεση του Μουρίτσα στο 14′ για το 3-2, στο πέναλτι που κέρδισε ο Κλωτσοτήρας από τον Γαλάνη.

Στην συνέχεια ήρθαν άλλα δύο τέρματα για την Βασιλική με τον Σακελλαρίου στο 32′, που έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε εύστοχα στο τετ-α-τετ τον Μυλωνά και στο 34′ ο Μουρίτσας με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Κεραυνός Βασιλικής (Πάτρας): Υφαντής, Τρίμμης, Μανώλης, Γκουζιώτης, Κλωτσοτήρας, Σακελλαρίου, Παναγιώτου, Ντάφος, Μουρίτσας, Στάμος, Παπαπαναγιώτου

Αλλαγές: Τζίτζιρας, Πανάγος, Τάτσιος

Οικουμένιος (Πέτσας): Μυλωνάς, Λούγγος, Γαλάνης, Μυλωνάς Β., Αναγνώστου, Πέτσας, Χαρχαντής, Μαμάτσας, Ντούτσιας, Καραγεώργος, Κωσταρέλλος

Αλλαγές: Μπακάλης, Κιάλιας, Ταρατόρας, Χόνδρος, Μπλάνας

Φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!