Δύο προσθήκες στην άμυνα και μία στην επίθεση για τα Μετέωρα

Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοίνωσε τρεις ποδοσφαιριστές που εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας. Πρόκειται για δύο κινήσεις στην άμυνα, με τον νεαρό Άγγελο Καψαλιάρη ο οποίος αγωνιζόταν στους νέους της Λαμιάς να ντύνεται στα “κιτρινομπλέ”, όπως επίσης και έμπειρος ο Σάκης Σιούτας που επιστρέφει στην Καλαμπακιώτικη ομάδα, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Κρύα Βρύση. Αμφότεροι αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης έγινε και μία προσθήκη στην επίθεση, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό Νέστορα Τσακνάκη που τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν στην Δήμητρα/Απόλλων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τους τρεις ποδοσφαιριστές:

“Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νέστορα Τσακνάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία μας ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Δήμητρα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.”
“Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Σάκη Σιούτα στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.”
“Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Καψαλιάρη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην ομάδα νέων της Λαμίας . Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.”
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!