“Δραπέτευσε” με το “διπλό” από την Διάβα και ανεβαίνει το Κεφαλόβρυσο, αφήνοντας χαμηλά την Κρύα Βρύση

Με 0-1 επικράτησε ο ΑΟ Κεφαλόβρυσου, επί της Κρύας Βρύσης στο γήπεδο της Διάβας για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ΕΠΣΤ και έκανε την δεύτερη νίκη σε 3 ματς, ενώ η ομάδα του Πούλιου έμεινε άλλη μια αγωνιστική με τις χαμένες ευκαιρίες και χωρίς να σκοράρει.

Κρύα Βρύση – Κεφαλόβρυσο 0-1 (54′ Μαργαρίτης)

Κάλυψη: FB365-E-Radio LIVE (Ακούστε την μετάδοση)
Γήπεδο: Δημοτικό Διάβας
Διαιτητής: Κουτσάγιας
Βοηθοί: Αβραάμ-Κωστήρας

Συνθέσεις:
Κρύα Βρύση (Γ. Πούλιος): Ζέρβας, Κηρύκος, Φορτούνης, Νάκης, Σ. Ντίνος (70′ Φάιας), Γ. Παπαγεωργίου, Θ. Λιακόπουλος, Γιαννάκης (70′ Κοντοτόλης), Σταμούλης, Γ. Λιακόπουλος, Μπουτίνας.
Κεφαλόβρυσο (Σίμος): Κ. Τεντολούρης, Νιαβής, Καρράς, Νταούλας, Κουσουνής, Κιτσόπουλος, Στελίου, Τζαχρήστος(76′ Ζάρρας), Μαργαρίτης, Τσαουσίδης(90′ Δ. Τεντολούρης), Λάμπρου(60′ Κούτρας).

Σε ένα παιχνίδι “ειδικών συνθηκών” λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του αγωνιστικού χώρου ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά βάρυνε από τις προσπάθειες των παικτών, το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως κι έγινε. Στο πρώτο ημίχρονο το Κεφαλόβρυσο ξεκίνησε καλύτερα και στο πρώτο 10λεπτο απείλησε με τον Λάμπρου ο οποίος σούταρε από μακριά με τον Ζέρβα να μπλοκάρει σταθερά. Στο 2ολεπτο, 25-45, η Κρύα Βρύση ανέβασε στροφές και έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι για να πάρει το προβάδισμα. Αρχικά με το κόρνερ του Γιαννάκη και το Παπαγεωργίου Γ. να αστοχεί, από κοντά κάνοντας αφύλακτος το σουτ και στην συνέχεια με την σέντρα του Μπουτίνα και τον Γιαννάκη να κινείται έξυπνα αλλά η κεφαλιά του μέσα από την περιοχή να περνάει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κεφαλόβρυσο είχε την ουσία και προηγήθηκε με το όμορφο γκολ του Μαργαρίτη, ο οποίος αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, επιχείρησε ένα ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ που κατέληξε στην γωνία και νίκησε τον Ζέρβα για το 0-1 στο 54′. Λίγο μετά την μία ώρα αγώνα η Κρύα Βρύση έμεινε με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Φορτούνης για δυνατό μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή. Έτσι οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το προβάδισμα και με παίκτη παραπάνω κατάφεραν να πάρουν το “διπλό”, ενώ οι “κίτρινοί” προσπάθησαν έστω και με μειονέκτημα να ισοφαρίσουν χωρίς να πετύχουν όμως κάτι παραπάνω.

Έτσι το Κεφαλόβρυσο ανέβηκε στην 6η θέση και στους 6 βαθμούς, ενώ η Κρύα Βρύση έμεινε με 1 πόντο στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Την επόμενη αγωνιστική (5η) οι “κίτρινοι” θα δώσουν εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι με τα Μετέωρα, ενώ το Κεφαλόβρυσο θα υποδεχθεί την Λυγαριά.

Φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!