Διπλή ενίσχυση στην άμυνα για τον Κεραυνό Βασιλικής

Συνεχίζει την δουλειά και την ενίσχυση ο Κεραυνός Βασιλικής προκειμένου να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων. Η τοπική ομάδα ανακοίνωσε την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών που θα συμβάλουν στην αμυντική λειτουργία, αποκτώντας τον έμπειρο τερματοφύλακα, Μπουνόβα Χρήστο που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Μπάρας, όπως και τον 16χρονο αμυντικό Κλωτσοτήρα Χρήστο που κι εκείνος πέρυσι ήταν στον Αχιλλέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βασιλικής για τον Μπουνόβα:

“Η διοίκηση του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο πορτιέρο Μπουνόβα Χρήστο. Ένας πολύπειρος τερματοφύλακας και εξαίρετος χαρακτήρας, έρχεται για να συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων με τους Υφαντή και Τζερεμέ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Παραληθαίων(σε δυο διαφορετικές περιόδους), στην Λεπτοκαρυά, στον Άρη Περιστέρας, στον ΑΟ Σαραγίων, στον Βράχο Καστρακίου(μαζί με τον Υφαντή), ενώ πέρυσι υπερασπιζόταν τα γκολπόστ του Αχιλλέα Μπάρας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας!”

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βασιλικής για τον Κλωτσοτήρα:

“Συνεχίζει η ομάδα μας να κινείται για την ολοκλήρωση του ρόστερ της και προέβη σε ακόμη μια μεταγραφή. Αυτήν, αφορά τον 16χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κλωτσοτήρα Χρήστο, που αγωνίζεται στην άμυνα. Ανήκε στις ακαδημίες του Αχιλλέα Μπάρας, ενώ πέρσι πήρε αρκετές συμμετοχές και στην αντρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!