Δεν ξεχώρισε κανένας στο τέλος και έμειναν ισόπαλοι Δενδροχώρι και Λυγαριά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, που είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου και Απόλλων Λυγαριάς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύονται τα καλά τους διαστήματα, σκοράροντας από μία φόρα και τις διαφορές τους για την 3η θέση να μην λύνονται σε αυτή την αγωνιστική.

Το αποτέλεσμα αυτό για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΤ διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος με τον Λαγκαδινό να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 4′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καραμπίνη και στο 37′ τον Χονδρογεωργόπουλο να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο.

ΑΟ Δενδροχώριου – Απόλλων Λυγαριάς 1-1 (4′ Λαγκαδινός / 37′ Χονδρογεωργόπουλος)

Γήπεδο: Δενδροχωρίου
Διαιτητής: Κοντινός
Βοηθοί: Αλεξόπουλος-Κωτούλας

Συνθέσεις:
ΑΟ Δενδροχωρίου (Κρεμμυδιώτης): Πανάγος Τ., Νικολόπουλος, Ασπραδάκης, Καραμπίνης, Γκουζιώτης, Βλάχος, Στεφόπουλος Φ., Στεφόπουλος Κ., Λαγκαδινός, Χριστοφόρου, Γουλούλης
Αλλαγές: Σαγιάς, Βίδρας, Πανάγος Ν.
Απόλλων Λυγαριάς (Κακούσιος): Ζιάγκας, Στεφάνου Δ., Στεφάνου Γ., Αντωνίου, Καραλής, Ζυγολίκας, Χονδρογεωργόπουλος, Πίρε, Παπαευθυμίου, Μερμίγκης, Οικονόμου
Αλλαγές: Αρβανίτης, Μιταρκωνίκος, Κοθράς

Το ματς

Εκρηκτικό ξεκίνημα για το Δενδροχώρι, αφού στα πρώτα 4′ λεπτά κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ. Στην πρώτη απόπειρα το γηπεδούχων στην περιοχή του Ζιάγκα, ο Φ. Στεφόπουλος βρήκε στον χώρο, από δεξιά, τον Καραμπίνη κι εκείνος έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι όπου βρισκόταν ο Λαγκαδινός. Ο αρχηγός των γηπεδούχων με ψύχραιμη κεφαλιά στην απέναντι γωνία άνοιξε το σκορ. Λίγες στιγμές αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, με τον Γουλούλη, ο οποίος μετά από ενέργεια του Στεφόπουλου Φ. μέσα στην περιοχή βρήκε την μπάλα μπροστά του και σούταρε με τον Ζιάγκα να διώχνει με τα πόδια. Μετά από τα πρώτα 20-25 λεπτά που το Δενδροχώρι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, η Λυγαριά πήρε μέτρα και κατάφερε να ισορροπήσει. Αφού αρχικά απείλησε μετά από εκτέλεση φάουλ του Στεφάνου Γ. και τον Μερμίγκη να μην πιάνει καλά το σουτ, δίνοντας το δικαίωμα στον Πανάγο να πέσει στην γωνία του και να διώξει, στο 37′ ισοφάρισε με τον Χονδρογεωργόπουλο. Ο εξτρέμ των φιλοξενούμενων πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ εκτός περιοχής του Παπαευθυμίου και την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο, και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι δύο ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα, έτσι ώστε να πάρουν το προβάδισμα, χωρίς όμως να καταφέρνουν να πετύχουν κάτι παραπάνω και στα τελευταία λεπτά να φυλάνε περισσότερο τα νότα τους για να μην ηττηθούν. Η καλύτερη στιγμή της Λυγαριάς ήταν μετά την μία ώρα παιχνιδιού με την ατομική ενέργεια του Παπαευθυμίου από τα αριστερά και το παράλληλο γύρισμα με την μπάλα μετά τις κόντρες να πηγαίνει στον Μερμίγκη αλλά το σουτ του από πλεονεκτική θέση να κοντράρεται σε κόρνερ. Η τελευταία καλή στιγμή του ματς ήταν για το Δενδροχώρι στην αντιπέθεση, με τον Λαγκαδινό να γίνεται αποδέκτης, στην περιοχή από αριστερά, αλλά θέλοντας να φέρει την μπάλα στο δεξί καθυστέρησε και κοντραρίστηκε από τους αμυντικούς και η φάση κατέληξε με το δυνατό σουτ του Σαγιά και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Έτσι η βαθμολογική κατάσταση των δύο δεν άλλαξε με το Δενδροχώρι να συνεχίζει στην 3η θέση με 22 πλέον βαθμούς, αλλά και ματς λιγότερο, και την Λυγαριά στην 4η επίσης με 22.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι μέσα σε λίγες μέρες αφού την ερχόμενη Τρίτη 06/02 θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο για την φάση των “16” του Κύπελλου της ΕΠΣΤ, ενώ για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο η Λυγαριά θα κάνει το ρεπό της και το Δενδροχώρι θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Κεφαλόβρυσο.

Φωτορεπορτάζ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!