Δενδροχώρι-Καστράκι 0-5: Συνέχισε αήττητος ο Βράχος “σπάζοντας” την έδρα του Μέγα Αλέξανδρου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΤ, και μάλιστα αήττητος συνέχισε ο Βράχος Καστρακίου που επιβλήθηκε του Μέγα Αλέξανδρου Δενδροχωρίου με 5-0 εκτός έδρας, και ανάγκασε την ομάδα του Κρεμμυδιώτη στην πρώτη φετινή ήττα στην έδρα του.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι μόνιμοι σκόρερ της ομάδας του Σακελλαρίδη, Βασίλης Αλμπάνης και Λευτέρης Μπαούτης, που σημείωσαν από 2 τέρματα, με τον Τσιαντούλα να σκοράρει κι εκείνος.

Μέγας Αλέξανδρος Δενδροχωρίου – Βράχος Καστρακίου 0-5 (5′-78′ Μπαούτης Λ., 50′-58′ Αλμπάνης Β., 88′ Τσιαντούλας)

Κάλυψη: FB365 / E-Radio (Ακούστε την Μετάδοση)
Γήπεδο: Δενδροχωρίου
Διαιτητής: Πέτσας
Βοηθοί: Αλεξόπουλος-Τατσιόπουλος

Συνθέσεις:
ΑΟ Δενδροχωρίου (Κρεμμυδιώτης): Πανάγος Α., Βλάχος (74′ Τουρλίδας), Ασπραδάκης, Βίδρας (65′ Μανίκας), Γκουζιώτης (65′ Σαγιάς), Καραμπίνης, Στεφόπουλος Φ., Στεφόπουλος Κ., Πανάγος Ν., Λαγκαδινός, Γουλούλης.
Βράχος Καστρακίου (Σακελλαρίδης): Ζαρόπουλος, Γιάννης, Γιαννούλας (67′ Σινάι), Σαμούτης, Μπαούτης Λ., Αλμπάνης Β. (67′ Τσιαντούλας), Κοττόρι (80′ Παπαχρήστος), Μπαλογιάννης Α., Αλμπάνης Α., Γκόβαρης, Θεοδώρου (79′ Κηρύκος).

Το ματς:

Περισσότερο ανταγωνιστικό το πρώτο 45λεπτο όπου δημιουργήθηκαν φάσεις και από τις δύο πλευρές, με το παιχνίδι να έχει αρκετά καλό ρυθμό. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους με τον Νίκο Πανάγο, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από κεφαλιά-πάσα του Καραμπίνη και του σουτ του μέσα από την περιοχή σταμάτησε ο Ζαρόπουλος, ο οποίος στην συνέχεια μάζεψε την μπάλα με διπλή προσπάθεια μόλις στο 2′.

Το Καστράκι ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, στην πρώτη καλή στιγμή του, στο 5′. Ο Βασίλης Αλμπάνης πάτησε την περιοχή από αριστερά, όμως το παράλληλο γύρισμα έκοψαν οι αμυντικοί, με τον παίκτη του Βράχου με δεύτερη προσπάθεια να κάνει την σέντρα και να βρίσκει τον Μπαούτη περίπου στο σημείο του πέναλτι, κι εκείνος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-1.

Από κει και πέρα ο ρυθμός έπεσε στο ματς με το Καστράκι να βρίσκει κάποιες καλές στιγμές κυρίως από σέντρες και στατικές φάσεις. Στο 32′ ο Γιαννούλας έκανε σέντρα από δεξιά με τον Μπαούτη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 40′ οι παίκτες αυτοί συνεργάστηκαν ξανά, με εκτέλεση κόρνερ του εξτρέμ του Βράχο, από αριστερά και τον Μπαούτη να πιάνει νέα κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και τον Πανάγο να καταφέρνει να διώξει σε κόρνερ. Στην συνέχεια και στο 42′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Αλέξανδρο Αλμπάνη ο οποίος έπιασε το χαμηλό σουτ μέσα από την περιοχή με τον Πανάγο να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ.

Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση ήρθε στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου για το Δενδροχώρι. Ο Λαγκαδινός εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ από το κέντρο και ο Γουλούλης έκανε την σέντρα στο πίσω δοκάρι, από αριστερά, με τον Βίδρα να πιάνει αφύλακτος την κεφαλιά, αλλά τον Ζαρόπουλο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ, στο 45′ και έτσι το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώνεται με το Καστράκι μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως το πρώτο για την ομάδα του Σακελλαρίδη και με γκολ μάλιστα στο ίδιο λεπτό (5ο). Σκόρερ αυτή την φορά ο Βασίλης Αλμπάνης, μετά από σέντρα από αριστερά του Κοττόρι και τον Πανάγο να κάνει λάθος εκτίμηση στην προσπάθεια να απομακρύνει, καθώς δεν βρήκε την μπάλα, η οποία στην συνέχεια πήρε ύψος και ο Αλμπάνης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 στο 50′. Έτσι το Δενδροχώρι με την ψυχολογία κατά του προσπάθησε να ρισκάρει για να επιστρέψει στο ματς, αφήνοντας κενά τα οποία τα εκμεταλλεύτηκε το Καστράκι και έτσι ήρθε και το 0-3 στο 58. Μετά από κόρνερ του Δενδροχωρίου η μπάλα απομακρύνθηκε με τον Βασίλη Αλμπάνη να γίνεται κάτοχος και να τα βάζει με δύο αμυντικούς, κάνοντας ωραίο διαγώνιο τελείωμα και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 15ο συνολικά στο πρωτάθλημα.

Το τελικό σκορ που έδωσε και διαστάσεις θριάμβου, γράφτηκε στο φινάλε του αγώνα και μέσα σε ένα 10λεπτο. Στο 78′ ο Λευτέρης Μπαούτης σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοττόρι, για το 0-4, σημειώνοντας το 16ο γκολ στον όμιλο με το οποίο ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 88′ ο Τσιαντούλας έγραψε κι εκείνος το όνομα του στους σκόρερ του αγώνα, με προβολή μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαούτη από αριστερά, για το τελικό 0-5.

Έτσι ο Βράχος Καστρακίου έφτασε τους 42 βαθμούς διατηρώντας την απόσταση στους 5 από τα Μετέωρα, με ματς περισσότερο ωστόσο και την επόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, ενώ το Δενδροχώρι έμεινε στους 30 πόντους και την τέταρτη θέση, ένα πόντο από την Λυγαριά και 7 από την δυάδα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα πάρει άνευ αγώνα το ματς με τον Πυργετό.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!