Δήλωσε… “παρών” για την δυάδα το Δενδροχώρι με μεγάλη νίκη με 10 παίκτες απέναντι στα Μετέωρα

Με μεγάλο νικητή το Δενδροχώρι, ολοκληρώθηκε η σημαντικότερη αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΤ, με τον Μέγα Αλέξανδρο να κάνει ανατροπή στην ανατροπή και να κερδίζει τα Μετέωρα 3-2, αγωνιζόμενος με παίκτη λιγότερο και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Πανάγο, ρίχνοντας την ομάδα του Αυγέρου από την κορυφή και πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη δυάδα.

ΑΟ Δενδροχωρίου – ΑΣ Μετέωρα 3-2 (44′-78′-88′ Πανάγος Ν. / 60′-67 Ψαθογιαννάκης)

Κάλυψη: FB365 / E-RADIO LIVE (Ακούστε την Μετάδοση)
Γήπεδο: Δενδροχωρίου
Διαιτητής: Λεωνίδας Κ.
Βοηθοί: Μουστάκας-Αβραάμ

Συνθέσεις:
ΑΟ Δενδροχώριου (Κρεμμυδιώτης): Πανάγος T., Ασπραδάκης, Χριστοφόρου, Στεφόπουλος Κ., Γκουζιώτης (79′ Μανίκας), Σάγιας (63′ Στεφόπουλος Φ.), Καραμπίνης, Λαγκαδινός, Γουλούλης, Νικολόπουλος (82′ Βλάχος), Πανάγος Ν.
ΑΣ Μετέωρα (Αυγέρος): Γκουλιώνης, Σινάνης (54′ Φορτούνης), Λαμπαδάριος (43′ λ.τ Ψαθογιαννάκης), Ράτζας Σ., Δρόσος, Καραμούζης, Κοτσιλιάνος (69′ Ζησόπουλος), Θώμος, Μαρούδας, Νταλούκας, Ράτζας Δ. (69′ Μόκας Αθ.).

Το ματς:

Ένα παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες και πάθος, έγινε στο γήπεδο του Δενδροχωρίου κάτι που εκφράστηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο όπου υπήρχε καλύτερος ρυθμός και με το ματς να αναδεικνύει δύο πρωταγωνιστές, τον Ψαθογιαννάκη για τα Μετέωρα και τον Νίκο Πανάγο για το Δενδροχώρι, οι οποίοι σημείωσαν όλα τα τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν αρκετά επιφυλακτικές ως προς την δημιουργία ευκαιριών και το πρώτο μισάωρο πέρασε με αμφότερες να αλληλουεξουδετερώνονται. Στο τελευταία τέταρτο ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και μάλιστα να σκοράρουν ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα. Στο 33′ η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε με την προσπάθεια από τα αριστερά του Δενδροχωρίου, μετά από κλέψιμο και παράλληλο γύρισμα μέσα στην περιοχή του Καραμπίνη με τον Γουλούλη να γίνεται αποδέκτης αλλά το σουτ από καλή θέση να προλαβαίνει με τάκλιν ο Σινάνης. Στο 44′ έγινε το 1-0 με την ομάδα του Κρεμμυδιώτη να κλέβει και πάλι την μπάλα στο κέντρο και τον Σαγιά να βλέπει κάθετα τον Νίκο Πανάγο, εκείνος πρόλαβε στο τετ α τετ τον Γκουλιώνη και άνοιξε το σκορ στέλνοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ μετά τα πρώτα 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο γράφτηκε όλη η ιστορία του αγώνα. Και οι δύο ξεκίνησαν δυναμικά, με τον Ψαθογιαννάκη να σουτάρει ελάχιστα άουτ, μετά από προσπάθεια από το όριο της περιοχής στο 49′ και τον Καραμπίνη δύο λεπτά αργότερα να δοκιμάζει κι εκείνος σουτ από μακριά με την μπάλα να φεύγει έξω.

Με δύο “εκτελέσεις” του Ψαθογιαννάκη μέσα σε 7 λεπτά τα Μετέωρα γύρισαν το ματς. Στο 60′ ο μεσοεπιθετικός των “κιτρινομπλέ” έγινε αποδέκτης στο όριο της περιοχής και έπιασε με μία το αριστερό σου με την μπάλα να πάει στην γωνία του Πανάγου Τ. που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 67′ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στο πίσω δοκάρι μετά την πρώτη κεφαλιά του Ράντζα Σ., από φάουλ του Κοτσιλιάνου και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Στο 74′ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα, με την αποβολή του Γουλούλη. Ο παίκτης του Δενδροχωρίου σε μία διεκδίκηση στην μεσαία γραμμή είδε τον διαιτητή Λεωνίδα να καταλογίζει φάουλ και να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και απείλησαν στο 77′ με την σκαστή κεφαλιά του Καραμπίνη, ο οποίος μετά από φάουλ του Στεφόπουλου Φ. είδε τον Γκουλιώνη να κάνει σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ.

Από κει και πέρα ανέλαβε και πάλι δουλειά ο Πανάγος Ν. ο οποίος μετά από βολέ του τερματοφύλακα Τάσου Πανάγου έφυγε σε τετ α τετ και πλάσαρε σωστά για το 2-2 στο 78′. Στη συνέχεια το ματς άναψε για τα καλά με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τα Μετέωρα να απειλούν με τον Φορτούνη, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ από δεξιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του και τελικά τον Νίκο Πανάγο να γράφει το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, ξανά σε τετ α τετ με τον Γκουλιώνη από κάθετη πάσα του Στεφόπουλου Κ. και ξεφεύγοντας ξανά από τα μαρκαρίσματα της άμυνας.

Έτσι το Δενδροχώρι εδραιώθηκε στην 3η θέση ενώ παράλληλα ανέβηκε στους 29 βαθμούς μειώνοντας την διαφορά στους δύο από τα Μετεώρα και στους 4 από το Καστράκι, ενώ η ομάδα του Αυγέρου “έπεσε” από την κορυφή και παρέμεινε στους 31 πόντους.

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει τα Μετέωρα να κάνουν το ρεπό τους, ενώ το Δενδροχώρι θα πάει στο Πρίνος για το γειτονικό ντέρμπι.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!