Γ. Λουλές: Συγχαρητήρια στους δύο προηγούμενους προπονητές που έχουν μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας – Βήμα βήμα στα πλέι οφς – Έχουμε ποιότητα (ΗΧΗΤΙΚΑ)

Στην επιστροφή του στον πάγκο των Μετεώρων, ο Γιώργος Λουλές θα βρεθεί και πάλι να παλεύει για την άνοδο μέσω των μπαράζ της Γ’ Εθνικής, αφού χθες πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων στον τελικό της Φήκης.

Ο κόουτς των “κιτρινομπλέ” (κέντρο φωτό) μίλησε στο e-radio του footballists365.gr, που κάλυψε τον τελικό, λέγοντας αρχικά συγχαρητήρια στους δύο προηγούμενους προπονητές που βρέθηκαν στον πάγκο την φετινή σεζόν, τον Νίκο Βαλομάνδρα και τον Χρήστο Αυγέρο που έχουν μερίδιο της επιτυχίας και κυρίως ο δεύτερος, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Για την έκβαση του τελικού, δήλωσε ότι εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το καλό δεύτερο ημίχρονο, ώστε να πετύχουν τα τρία γκολ που τον έκριναν, ενώ για την διαδικασία των πλέι οφς που έρχεται με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική, είπε ότι θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά γιατί το ρόστερ είναι ποιοτικό και γεμάτο και θα δούνε τα ματς βήμα βήμα.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!