Β’ ΕΠΣΤ: 3η από το τέλος αγωνιστική με άτυπη κόντρα Αμπελάκια – Απόστολοι για την 2η θέση στον 1ο και μάχη για την πρωτιά στον 2ο (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Τελευταίες αναμετρήσεις στην Β’ Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Τρικάλων και αυτή την Κυριακή (03/03) θα διεξαχθεί η 12η “στροφή” του πρωταθλήματος.

Στον 1ο όμιλο η Αγία Μονή θα πάρει άνευ αγώνα τους τρείς βαθμούς από τα Σερβωτά, κι έτσι διατηρώντας την διαφορά, τουλάχιστον στους 8 ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων, θα πάρει και μαθηματικά τον τίτλο. Επίσης το πιο σημαντικό παιχνίδι θα γίνει ανάμεσα στα Αμπελάκια και τους Αποστόλους, που ισοβαθμούν στην 2η θέση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ουσιαστικό διακύβευμα, μιας και μόνο ο πρώτος θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Στον 2ο όμιλο, Ροπωτό και Πιαλεία πηγαίνουν οι δυο τους μέχρι το τέλος, με τον Κεραυνό να είναι μπροστά με 3 βαθμούς αλλά ματς περισσότερο. Αυτή την αγωνιστική, λίγο δυσκολότερο ματς θα δώσει η ομάδα του Τσιαμπαλή, εντός έδρας όμως με τον Ασπρόβαλτο, ενώ ο Ασκληπιός θα παίξει εκτός έδρας με το τελευταίο Φωτεινό.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12η Αγωνιστικής Β’ ΕΠΣΤ:

Κυριακή 03/03, 15:30

Α’ Όμιλος

Γήπ. Καρυών: Αμπελάκια – Απόστολοι (Κοντίνος, Κοντοκώστας-Μουτσιάκας)

Γήπ. Μεγαλοχωρίου: Αστέρας Τρ. – Πετρωτό (Αβραάμ, Μαργιώλης-Μαρκόπουλος)

Σερβωτά – Αγιά Μονή 0-3 (α.α.)

Ρεπό: Ζάρκο

Β’ Όμιλος

Γήπ. Αγ. Βησσαρίωνα: Ροπωτό – Ασπρόβαλτος (Λεωνίδας Κ., Τατσιόπουλος-Κοντονίκας)

Γήπ. Παλ/ρου: Παλαιομονάστηρο – Χρυσομηλιά (Μανασής Μ., Πάφης-Βουτσελάς)

Γήπ. Φωτεινού: Φωτεινό – Πιαλεία (Μουστάκας, Ράτζας-Καπερώνης)

Ρεπό: Βαλτινό

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!