Β’ ΕΠΣΤ: Ντέρμπι κορυφής την Κυριακή ανάμεσα σε Πιαλεία και Ροπωτό – Κάλεσμα των γηπεδούχων προς του φιλάθλους

Ανάβει η μάχη του τίτλου την ερχόμενη Κυριακή, με την 10η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΤ. Στον 2ο όμιλο θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ Πιαλείας να υποδέχεται τον Κεραυνός Ροπωτού, στο ματς που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο και θα πάρει την άνοδο.

Το Ροπωτό είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, οπότε “κοιτάζει” δύο σε αυτή την αναμέτρηση στο γήπεδο της Πιαλείας, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν αποκλειστικά την νίκη αφού είναι τρεις βαθμούς πίσω στην δεύτερη θέση.

Η διοίκηση της Πιαλείας ανάρτησε μία ανακοίνωση στο facebook του σωματείου, στην οποία καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει αυτό το ντέρμπι στηρίζοντας παράλληλα την ομάδα του χωριού.

Θυμίζουμε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου είχε βγάλει νικητή τον Κεραυνό με 2-1, στον Άγιο Βησσαρίωνα, ενώ όσον αφορά την ώρα έναρξης του αγώνα, υπάρχει πιθανότητα να είναι στις 3:30 μ.μ. μιας και τα χθεσινά εξ’ αναβολής ματς της Α’ ΕΠΣΤ, άρχισαν αυτή την ώρα και η Ένωση είναι πιθανό να κρατήσει αυτή την ώρα λόγω της θερινής ώρας.

Η ανακοίνωση:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!