Α’ ΕΠΣΤ: Ξεκαθαρίζει η παραμονή στην προτελευταία αγωνιστική με σημαντικά ματς στους δύο ομίλους (Πρόγραμμα-Διαιτητές)

Κρίσιμη αγωνιστική έρχεται αύριο Σάββατο (13/04) για την “ουρά” των δύο ομίλων, που θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και ποιες θα καταφέρουν να “σώσουν” (σε πρώτη φάση) την κατηγορία “στο νήμα”.

Στον πρώτο όμιλο ο Αχιλλέας Μπάρας που κέρδισε το Μεγαλοχώρι και το άφησε στην προτελευταία θέση, οριστικά, πήρε προβάδισμα τριών πόντων, από την επικίνδυνη ζώνη και τον Γίγα Ριζαριού, στην μάχη των δύο για μια θέση. Ο Αχιλλέας θα υποδεχθεί την ΑΕΤ στην έδρα του και θέλει 1 πόντο για να εξασφαλίσει την 8η θέση και να σωθεί (σ.σ. προς το παρόν διότι θα παιχτεί και το μπαράζ παραμονής μεταξύ των δύο όγδοων).

Στο άλλο σημαντικό ματς το Ριζαριό θα έχει μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον Οικουμένιο, εκτός έδρας να πάρει το τρίποντο και σε περίπτωση ήττας της Μπάρας να προσπεράσει στην ισοβαθμία μιας και αυτή την στιγμή είναι καλύτερο στην ισοβαθμία με την διαφορά τερμάτων τού να είναι -18 έναντι -25 και τα παιχνίδια τις κανονικής διάρκειας να είχαν λήξει ισόπαλα 1-1 και 0-0.

Στον δεύτερο όμιλο επίσης, αυτή την “στροφή” θα κριθούν τα πάντα για την “σωτηρία” με δυνατό ντέρμπι της 8ης και “σωσμένης” αυτή την στιγμή, Κρύα Βρύση με την Πηγή που βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού είναι στο -4. Η ομάδα του Πούλιου που έχει 14 πόντους θέλει να κάνει καθοριστικό βήμα για να μείνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης και παράλληλα να μην δώσει το δικαίωμα στον Κεραυνό Βασιλικής, στο τελευταίο του ματς για φέτος, να κάνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και να ξεκολλήσει από την 9η θέση. Ο Κεραυνός έχει 12 πόντους και θα υποδεχθεί το Πρίνος με μοναδικό στόχο την νίκη και στην συνέχεια την ελπίδα, για να τον βολέψουν τα αποτελέσματα τόσο στο άλλο ματς όσο και την τελευταία αγωνιστική που θα έχει το ρεπό του. Τέλος ο ΑΟ Πηγής θα πρέπει να κάνει υποχρεωτικά δύο αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές, κερδίζοντας και την Κρύα Βρύση αλλά και την Λυγαριά στην έδρα της στο φινάλε.

Φυσικά μπροστά θα είναι και η τελευταία αγωνιστική αλλά θα υπάρχουν λιγοστές ελπίδες για της ομάδες να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω αφού θα αντιμετωπίσουν φαβορί με το Ριζαριό να παίζει με το Νεοχώρι και την Κρύα Βρύση με το Δενδροχώρι ενώ Μπάρα και Βασιλική δεν θα αγωνιστούν.

Όσον αφορά τα ψηλά των βαθμολογιών των δύο ομίλων, στον πρώτο έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα με Διγενή Νεοχωρίου και ΑΟ Σαραγίων να έχουν κλειδώσει τα μπαράζ πρωταθλήματος, ενώ στον δεύτερο μένει η μάχη της τρίτης θέσεις, αφού κι εκεί είναι μαθηματικά κλειδωμένη η δυάδα, αλλά το θέμα του Καστρακίου μπορεί να δώσει την ευκαιρία για σε Λυγαριά και Δενδροχώρι να παλέψουν για την συμμετοχή τους. Αυτό θα γίνει όμως στην τελευταία “στροφή” μιας και τώρα η Λυγαριά θα πάρει άνευ αγώνα το τρίποντο με τον Πυργετό και το Δενδροχώρι θα κάνει ρεπό και ο Απόλλωνας θα είναι 1 πόντο μπροστά.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής (προτελευταία) της Α’ ΕΠΣΤ:

Σάββατο 13/04, 16:00

Α’ Όμιλος

Γήπ. Μπάρας: Αχιλλέας Μπάρας – ΑΕΤ (Κοντίνος, Ράτζας-Πλόκας)

Γήπ. Σαραγίων: ΑΟ Σαραγίων – ΑΕΚ Σαραγίων (Κουτσάγιας, Αβραάμ-Γαντζούλας)

Γήπ. Οικουμένιου: Οικουμένιος – Γίγας Ριζαριού (Πάντος, Ανδριόπουλος-Τάτσινας)

Γήπ. Μπαλκούρας: Δήμητρα – Πύργος (Τζάνης, Αναγνώστου-Βουτσελάς)

Γήπ. Νεοχωρίου: Διγενής Νεοχωρίου – Κεφαλοβρυσιακός (Πέτσας, Αλεξόπουλος-Λισσόβας)

Ρεπό: Θύελλα Μεγαλοχωρίου

Β’ Όμιλος

Γήπ. Βασιλικής: Κεραυνός Βασιλικής – Πρίνος (Δουλόπουλος, Μουτσιάκας-Κοντονίκας)

Γήπ. Πύλης: Πορταϊκός – ΑΣ Μετέωρα (Σταφυλάς, Δερμάνης-Τατσιόπουλος)

Γήπ. Καλαμπάκας: Κρύα Βρύση – Πηγή (Λεωνίδας Κ., Μουστάκας-Μπερντές)

Γήπ. Καστρακίου: Βράχος Καστρακίου – Κεφαλόβρυσο (Μανασής Μ., Κοντοκώστας-Μπαϊρακτάρης)

Απόλλων Λυγαριάς – Πυργετός 3-0 (α.α)

Ρεπό: Δενδροχώρι

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!