Α’ ΕΠΣΤ: Ντερμπάρα Μετέωρα – Καστράκι στο φινάλε της κανονικής περιόδου – Έντονο ενδιαφέρον και για την 3η θέση στον 2ο όμιλο (Πρόγραμμα – Διαιτητές)

Το παραδοσιακό ντέρμπι των δύο του Δήμου Μετεώρων, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΤ. ΑΣ Μετέωρα και Βράχος Κστρακίου θα “συγκρουστούν” στο Δημοτικό Στάδιο “Β. Καρακίτσιος” για δεύτερη φορά φέτος, μετά την “χορταστική” ισοπαλία (2-2) στον πρώτο γύρο, όντας αγωνιστικά οι δύο καλύτερες ομάδες στον δεύτερο όμιλο και αυτή την σεζόν.

Η ομάδα του Τσιρογιάννη κατάφερε την προτελευταία αγωνιστική να πιάσει κορυφή, αφού κέρδισε τον Πορταϊκό ετός έδρας (0-1) και εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ήττα του Καστρακίου από το Κεφαλόβρυσο (1-3). Έτσι οι “κιτρινομπλέ” έχουν 49 βαθμούς και προπορεύονται, έναντι 48 του Βράχου. Αυτό σημαίνει ότι το ματς αυτό θα κρίνει τα πάντα για το ποιος θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ωστόσο για αυτό το ματς ίσως να μην υπάρχει αντίκρισμα στα μπαράζ πρωταθλήματος μιας και ο Βράχος Καστρακίου είναι πολύ πιθανό να μην συμμετάσχει στην επόμενη φάση (σ.σ. λόγω του θέματος με το μητρώο ΓΓΑ), οπότε θα έχει ιδιαίτερη σημασία το ποιος θα καταφέρει να πάρει την 3η θέση, που μπορεί να δώσει το εισιτήριο. Εκεί ο Απόλλων Λυγαριάς είναι 1 βαθμό μπροστά από τον ΑΟ Δενδροχωρίου και θα αγωνιστεί στο γειτονικό ντέρμπι με την Πηγή, η οποία είναι αδιάφορη, αφού έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχθεί την Κρύα Βρύση, που έχει το μυαλό στο επόμενο Σάββατο και το μπαράζ κατάταξης.

Στον πρώτο όμιλο έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά την κορυφή, ενώ περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι το Ριζαριό θα τερματίσει στην 8η θέση (σ.σ. για να μην τα καταφέρει πρέπει να δεχθεί 11 γκολ από το Νεοχώρι στην έδρα του) και θα αγωνιστεί με την Κρύα Βρύση.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής (τελευταία) της Α’ ΕΠΣΤ:

Σάββατο 20/04, 16:30

Α’ Όμιλος

Γήπ. Κηπακίου: ΑΕΤ – ΑΟ Σαραγίων (Σταφυλάς, Ράτζας-Τατσιόπουλος)

Γήπ. Μεγαλ/ρίου: Θύελλα Μεγαλοχωρίου – Οικουμένιος (Κοντίνος, Πελεκάνος-Λισσόβας)

Γήπ. Σαραγίων: ΑΕΚ Σαραγίων – Δήμητρα (Μανασής Μ., Κοντοκώστας-Βουτσελάς)

Γήπ. Ριζαριού: Γίγας Ριζαριού – Διγενής Νεοχωρίου (Κουτσάγιας, Μπαϊρακτάρης-Μουτσιάκας)

Γήπ. Πύργου: Πύργος – Κεφαλοβρυσιακός (Ανδριόπουλος, Αναγνώστου-Αβραάμ)

Ρεπό: Αχιλλέας Μπάρας

Β’ Όμιλος

Γήπ. Πρίνου: Πρίνος – Πορταϊκός (Πάντος, Γαντζούλας-Μπερντές)

Γήπ. Δενδροχωρίου: Δενδροχώρι – Κρύα Βρύση (Δουλόπουλος, Δερμάνης-Κοντονίκας)

Γήπ. Καλαμπάκας: ΑΣ Μετέωρα – Βράχος Καστρακίου (Λεωνίδας Κ., Μουστάκας-Τζάνης)

Γήπ. Πήγης: Πηγή – Απόλλων Λυγαριάς (Πέτσας, Αλεξόπουλος-Παπαγεωργόπουλος)

Κεφαλόβρυσο – Πυργετός 3-0 (α.α)

Ρεπό: Κεραυνός Βασιλικής

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!