Α’ ΕΠΣΤ: Ντέρμπι για την σωτηρία Ριζαριό-Μπάρα και Πηγή-Βασιλική – Ευκαιρία για τα Μετεώρα να πλησιάσουν την κορυφή στην αυριανή εμβόλιμη αγωνιστική (Πρόγραμμα)

Εμβόλιμα θα συνεχιστεί η Α’ ΕΠΣ Τρικάλων, με την Ένωση να ορίζει τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής των δύο ομίλων για αύριο (Πέμπτη 21/03).

Στο πρώτο όμιλο “ανάβει” για τα καλά η μάχη της ουράς με το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Γίγαντα Ριζαριού και τον Αχιλλέα Μπάρας. Ο γηπεδούχος αύριο Γίγας, είναι οριακά εντός της ζώνης του υποβιβασμού και ένα βαθμό πίσω από τον Αχιλλέα που σώζεται αυτή την στιγμή, κάτι που σημαίνει ότι ενόψει των 5 αγώνων που μένουν για την λήξη της κανονικής περιόδου το αυριανό ματς θα είναι κομβικό για το ποια ομάδα θα πάρει ένα μικρό προβάδισμα από την άλλη.

Ίδιο σκηνικό θα έχουμε και στον 2ο όμιλο με το ματς ανάμεσα στην Πηγή και την Βασιλική. Η αναμέτρηση αυτή είναι δίχως αύριο και για τους δύο μιας και βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης με τον Κεραυνό προτελευταίο στους 11 και την Πηγή ένα βαθμό πάνω. Στους 13 είναι η Κρύα Βρύση που είναι σε θέση σωτηρίας μετά από 17 αγωνιστικές και με ματς λιγότερο από τους άλλους.

Όσον αφορά τα ψηλά των βαθμολογιών το ενδιαφέρον στρέφεται στο Κεφαλόβρυσο, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον ΑΣ Μετέωρα. Οι “κιτρινομπλέ” ευελπιστούν σε νίκη, ώστε να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Βράχος Καστρακίου θα κάνει το ρεπό του και να πλησιάσουν στους 2 πόντους από την κορυφή, ωστόσο θα πρέπει να περάσουν από μια δύσκολη έδρα και έναν άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΤ:

Πέμπτη 21/03, 15:30

Α’ Όμιλος

Γήπ. Ριζαριού: Γίγας Ριζαριού – Αχιλλέας Μπάρας (Πέτσας, Αλεξόπουλος-Ράτζας)

Γήπ. Πύργου: Πύργος – ΑΕΚ Σαραγίων (Πάντος, Τατσιόπουλος-Μπαϊρακτάρης)

Γήπ. Κεφαλοβρυσιακού: Κεφαλοβρυσιακός – Θύελλα Μεγαλοχωρίου (Μανασής Μ., Γαντζούλας-Πάφης)

Γήπ. Νεοχωρίου: Διγενής Νεοχωρίου – ΑΕΤ (Δερμάνης, Μουτσιάκας-Λισσόβας)

Γήπ. Οικουμένιου: Οικουμένιος – ΑΟ Σαραγίων (Ανδριόπουλος, Τάτσινας-Αναγνώστου)

Ρεπό: Δήμητρα

Β’ Όμιλος

Γήπ. Πηγής: Πηγή – Κεραυνός Βασιλικής (Κουτσάγιας, Πελεκάνος-Αβραάμ)

Γήπ. Κεφαλόβρυσου: Κεφαλόβρυσο – ΑΣ Μετέωρα (Κοντινός, Παπαγεωργόπουλος-Βουτσελάς)

Γήπ. Λυγαριάς: Απόλλων Λυγαριάς – Πρίνος (Τζάνης, Μουστάκας-Κοντονίκας)

Γήπ. Διάβας: Κρύα Βρύση – Πορταϊκός (Λεωνίδας Κ., Κοντοκώστας-Μπερντές)

Πυργετός – Δενδροχώρι 0-3 (α.α.)

Ρεπό: Βράχος Καστρακίου

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!