Αποχωρεί από τον ΑΟ Σαραγίων ο Τέο Λιούλιος

Μετά από πολλές σεζόν παρουσίας στον πάγκο των “πράσινων” ο προπονητής Τέο Λιούλιος αποχωρεί, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας.

Ο συγκεκριμένος κόουτς μεταξύ άλλων ήταν στην τεχνική ηγεσία τις δύο τελευταίες σεζόν όπου τα Σαράγια “έγραψαν” τις μεγαλύτερες επιτυχίες τούς, ολοκληρώνοντας ως φιναλίστ της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων την περσινή σεζόν, όπου ηττήθηκαν στον τελικό πρωταθλήματος στα πέναλτι από τα Μετέωρα και την σεζόν που τελείωσε συμμετείχαν ξανά στα μπαράζ πρωταθλητή, παίρνοντας την 2η θέση στον 1ο όμιλο, και έφτασαν μια ανάσα από δεύτερο συνεχόμενο τελικό, αφού ηττήθηκαν και πάλι στα πέναλτι από τους Καλαμπακιώτες.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟ Τρίκκη Κηπάκι Σαραγίων μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τεό Λιούλιο.

Όλα αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας μας ζήσαμε πολλές και ιδιαίτερες στιγμές και επιτυχίες. Θέλουμε από καρδιάς να τον ευχαριστήσουμε για αυτά τα τέσσερα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο με ήθος και αρχές ενδεικτικό και αντάξιο του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα μας.

Έναν επαγγελματία με αγάπη για αυτό που κάνει που σεβάστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο από δω και πέρα. Εις το επανιδείν.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!