Αξιόμαχος Απόλλων Λυγαριάς αλλά ο ΑΟ Τρίκαλα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήγε τελικό

Στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΤ προκρίθηκε ο ΑΟ Τρίκαλα ο οποίος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα στην Λυγαριά, που κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, αλλά τελικά τους “κυανέρυθρους” να μην χάνουν την ψυχραιμία τους παρά την σωρεία χαμένων ευκαιριών και τέσσερα δοκάρια και να παίρνουν την νίκη με 1-3.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook: Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα

Η ομάδα του Μπρισίμη μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε στο 15′ με κεφαλιά του Σιαμάντα, ενώ σπατάλησε πολλές καλές ευκαιρίες για να πάρει και μεγαλύτερο προβάδισμα μετά τα πρώτα 45′. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λυγαριά βρήκε τις δικές τις στιγμές και κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς με τον Γάκη να γράφει με ωραίο τελείωμα το 1-1 στο 50′. Οι φιλοξενούμενοι όμως μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Αλεξίου, ο οποίος στο 58′ σκόραρε από την άσπρη βούλα, και στην τελευταία φάση του αγώνα, ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 1-3.

Ο ΑΟΤ δεν έχει την καλύτερη παράδοση στο Κύπελλο ΕΠΣΤ, σε αυτές τις συμμετοχές που έχει κάνει και θα διεκδικήσει το δεύτερό του τρόπαιο μετά το 2004. Την περσινή σεζόν είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τον Διγενή Νεοχωρίου.

Από την άλλη ο Απόλλωνας ολοκληρώνει μια επιτυχημένη πορεία στην διοργάνωση, με αυτή την ιστορική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στα ημιτελικά, και στρέφει το ενδιαφέρον του στην τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΤ με στόχο να “κλειδώσει” την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο, και να αναμείνει αν θα του δώσει την πρόκριση στα μπαράζ πρωταθλήματος.

Το ρεπορτάζ της αναμέτρησης:

Απόλλων Λυγαριάς – ΑΟ Τρίκαλα 1-3 (50′ Γάκης / 15′ Σιαμάντας, 58′ πεν-90′ Αλεξίου)

Πηγή φωτογραφίας: Facebook: Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα

Γήπεδο: Λυγαριάς
Διαιτητής: Κοντίνος
Βοηθοί: Μανασής-Κωτούλας

Συνθέσεις:
Απόλλων Λυγαριάς (Κακούσιος): Ζιάγκας, Οικονόμου, Στεφάνου Γ., Στεφάνου Δ., Καραλής, Αρβανίτης, Χονδρογεωργόπουλος, Πίρε, Κοθράς, Γάκης, Μερμίγκης.
ΑΟΤ (Μπρισίμης): Πετρίδης, Πατρώνης, Βασιλείου, Μπραντίτσας, Σκόνδρας Ι., Ζαίμι, Ιωάννου, Σαμαντάς, Μαλακασιώτης, Μαγκούτης, Σκόνδρας Ν.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook: Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!