Αντώνης Μπλούτσος: “Ίδιοι στόχοι με πέρυσι – Πρέπει να ολοκληρωθεί η περίφραξη του γηπέδου για να είμαστε έτοιμοι”

Στην χθεσινή εκπομπή του footballists365.gr, “Στη Σέντρα”, μίλησε ο πρόεδρος του Βράχου Καστρακίου. Ο Αντώνης Μπλούτσος έδωσε μία συνέντευξη στο e-radio του site, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα με βασικότερο στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας και τους στόχους για την φετινή σεζόν και την συμμετοχή στην Α’ ΕΠΣΤ.

Το καταγραφικό μας, μας… “την έκανε” και δεν κρατήθηκε το ηχητικό με την συνέντευξη, ωστόσο σας την παρουσιάζουμε γραπτά.

Αρχικά ο πρόεδρος του Καστρακίου μίλησε για την ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο: “Είναι καθαρά ένα όνομα μόνο. Είναι τυπικό. Όπως βρίσκομαι στην ομάδα τόσο καιρό από άλλο πόστο πλέον είμαι στη θέση του προέδρου. Δεν σημαίνει κάτι. Σκοπός είναι να λειτουργήσει σωστά η ομάδα και να επιτευχθούν οι στόχοι.”

Στην συνέχεια έδωσε μια γενική “εικόνα” της προετοιμασίας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ξεκινήσαμε την προετοιμασίας μας το προηγούμενο διάστημα και διακόψαμε μόνο τις δύο μέρες της μεγάλης κακοκαιρίας. Προσπαθούμε να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς και να γίνουν και φιλικά για να αποκτήσει η ομάδα και αγωνιστικότητα. Δώσαμε ένα ματς προετοιμασίας με την Δήμητρα και αναμένονται και άλλα με Κρύα Βρύση και άλλες ομάδες”.

Για το θέμα του γηπέδου και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: “Λόγω του χλοοτάπητα και της κατασκευής το γήπεδο είναι σε πολύ καλή κατάστασης και δεν κράτησε νερά. Μπορούνε να γίνουν πράγματα ακόμα, όμως το σημαντικότερο είναι να γίνει η περίφραξη και να κλείσει το μέρος πίσω από τους πάγκους, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες”.

Ερωτώμενος για το ρόστερ της ομάδας και αν θα γίνουν προσθήκες απάντησε: “Πηγαίνουμε με την ίδια κατάσταση όπως πέρυσι, με τον ίδιο προπονητή και τον βασικό κορμό της ομάδας. Κάναμε την προσθήκη τερματοφύλακα, παίρνοντας τον Ζαρόπουλου, που είχαμε ανάγκη. Κοιτάζουμε για κάποιες ακόμα προσθήκες αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις ποδοσφαιριστές, διότι δεν υπάρχουν πολλοί στην περιοχή μας”.

Τέλος για τους φετινούς στόχους της ομάδας αλλά και σε ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα είπε: “Έχουμε τον ίδιο στόχο με πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικήσουμε την δυάδα που θα παίξει στα μπαράζ. Είναι σημαντικό που και οι δεύτερες των ομίλων έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω αφού θα προκριθούν στα ημιτελικά. Το πρωτάθλημα λόγω και της κατάστασης, αλλά και των εκλογών, θα πάει πίσω, πιθανότατα να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου. Θεωρώ ότι όπως πέρσι ο δεύτερος όμιλος θα είναι πιο ανταγωνιστικός.”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!