Ανακοίνωσε την “ενεργοποίηση” των ποδοσφαιριστών Τρίμμη και Τάτσιο η Βασιλική

Την επιστροφή και την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Κεραυνού Βασιλικής, του Χρήστου Τρίμμη, αλλά και του Κωνσταντίνου Τάτσιου ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Η σχετικές ανακοινώσεις:

“Σε μια «εσωτερική» κίνηση προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου μας, καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή στην δράση του Τρίμμη Χρήστου. Το δελτίο του βρισκόταν στην ομάδα μας από το 2021 όπου είχε αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια, ωστόσο ο Covid ανέβαλε τότε την συνέχεια του πρωταθλήματος και έπειτα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας. Μάλιστα συμμετείχε κανονικά και στο πρώτο φιλικό το περασμένο Σάββατο. Παλαιότερα είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην Κρύα Βρύση, ενώ είναι μόλις 21 ετών. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας!”

“Άλλη μια κίνηση από το ήδη υπάρχον υλικό της ομάδας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου μας ενεργοποίησε και πάλι το δελτίο του Τάτσιου Κων/νου, 22 ετών. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής των Μετεώρων, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε στον Βράχο Θεόπετρας. Έπειτα, μεταγράφηκε στην ομάδα μας με την οποία συμμετείχε σε κάποια παιχνίδια ενώ στη συνέχεια λόγω άλλων δραστηριοτήτων δεν συνέχισε. Στο πρώτο φιλικό με την ομάδα της ΑΕΤ πήρε χρόνο συμμετοχής. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας!”

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!