Ήττα των Μετεώρων από τον Ατρόμητο Παλαμά με 0-2 στο σημερινό φιλικό

Ένα δυνατό φιλικό απέναντι στην ομάδα της Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας, τον Ατρόμητο Παλαμά, έδωσε ο ΑΣ Μετέωρα που υποδέχθηκε την ομάδα από την γειτονική πόλη στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας. Με πολλές ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν, αλλά την ομάδα του Χρήστου Αυγέρου να μην είναι αποτελεσματική, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο Παλαμά, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-2.

ΑΣ Μετέωρα – Ατρόμητος Παλαμά 0-2 (12′ Αναγνόπουλος, 82′ Λώζος)

Διαιτητής: Κοντινός

Συνθέσεις: ΑΣ Μετέωρα (Αυγέρος): Γκουλιώνης(Ζούζουλας), Σινάνης, Καραμούζης(Ρεσουλι), Ράντζας, Πούλιος(Λαμπαδάριος), Ψαθογιαννάκης(Τσακνάκης ), Νταλούκας, Μηρμίγκης(Μόκας), Θώμος, Κοτσιλιάνος(Μπάγιας), Παπαευθυμίου(Ζησόπουλος)

Ατρόμητος Παλαμά (Μπουρνάκας): Καραμάνης(Μπακαρός), Πολύζος, Καράβας(Πυργιώτης), Ισούφης, Κούρκουλας, Παπαδημητρίου(Λώζος), Αναγνοπουλος, Μπιτέλης, Μπάτσας, Μηλιώτης, Παράσχης(Τίκας)

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό και ήταν ανταγωνιστικό, αποτελώντας μια καλή ευκαιρία και για τους δύο να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Η διαφορά έγινε στην αποτελεσματικότητα του Ατρόμητου Παλαμά σε σχέση με τα Μετέωρα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Μηλιώτου λίγο πιο μπροστά από το σημείο του πέναλτι με τον Γκουλιώνη να αποκρούει σωτήρια. Το 0-1 έγινε στο 12′, όταν μετά από σέντρα Παπαδημητρίου από αριστερά ο Αναγνόπουλος ήταν αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με τον Κοτσιλιάνο, με το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα από δεξιά να φεύγει ψηλά, ενώ λίγες φάσεις αργότερα ο ίδιος παίκτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας σε τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα  Καραμάνη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος Παλαμά κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα με τον Λώζο στο 82′ ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζούζουλα στην κλειστή του γωνία.

Φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!