Έξι γκολ στο φιλικό Νεοχώρι – Ατρόμητος Παλαμά (3-3), με τον Διγενή να επιστρέφει από το 3-0

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ έγινε στο γήπεδο “Μπάμπης Παπαχατζής” για Διγενή Νεοχωρίου και Ατρόμητο Παλαμά με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, σε ένα ματς με πολλά γκολ και πολλές ευκαιρίες από κάθε πλευρά. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Αγγελάκη επέστρεψε, μετά το 0-3 του ημιχρόνου και κατάφερε να ισοφαρίσει με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το 3-3.

Διγενής Νεοχωρίου – Ατρόμητος Παλαμά 3-3 (61′ Τσιαμάντας, 84′ Παπαδόπουλος, 88′ Τσιούφης/ 29′ Μπάτσας, 33′-41′ Αναγνόπουλος)

Διαιτητής: Κοντινός

Συνθέσεις:
Διγενής Νεοχωρίου (Αγγελάκης): Ευθυμίου, Τελιος, Μυλερός, Καταρέλος, Γκατης(46′ Μαχαίρας), Ασημάκης, Τσιούφης, Παπαδόπουλος, Κουρκουλιώτης, Μάγγος(46′ Βασιλείου), Βαρναβίδης(57′ Τσιαμάντας)

Ατρόμητος Παλαμά (Μπουρνάκας): Μπακαρός, Πολύζος, Καραβας, Ισουφης, Κούρκουλας, Παπαδημητρίου, Αναγνοπουλος(46′ Τσιατσοαρέλης), Μπιτέλης(46′ Λωζος), Μπάτσας, Τίκας, Πυργιώτης

Παρόλο που το Νεοχώρι μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, συνολικά το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Ατρόμητο Παλαμά. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 7′ όταν ο Τσιούφης έκανε ατομική ενέργεια αλλά το συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Μπακαρός. Από κει και πέρα ο Ατρόμητος κυριάρχησε και κατάφερε να πετύχει 3 γκολ μέσα 12 λεπτά. Στο 29′ η κάθετη πάσα του Παπαδημητρίου έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπλάτσα που πλάσαρε για το 0-1, ενώ στο 33′ ο σκόρερ του πρώτου γκολ έβγαλε την ασσίστ για το γκολ του Αναγνόπουλου με σουτ, από θέση μέσα δεξιά της περιοχής, που νίκησε κάτω από τα πόδια τον Ευθυμίου. Το 0-3 ήρθε στο 41′ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Αναγνόπουλου μετά από λάθος του τερματοφύλακα και γκολ σε κενή εστία.

Στο δεύτερο 45λεπτο η εικόνα άλλαξε πλήρως με το Νεοχώρι να αλλάζει “πρόσωπο” και να καταφέρνει τόσο να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα όσο και να επιστρέψει στο ματς. Στο 61′ ο Τσιαμάντας που είχε περάσει πριν από λίγα λεπτά ως αλλαγή νίκησε, με διπλή προσπάθεια, με σουτ, τον Μπακαρό, μειώνοντας σε 1-3 με τους “ερυθρόλευκους” να πετυχαίνουν άλλα δύο γκολ με τον Παπαδόπουλο στο 84′ και τον Τσιούφη στο 88′ για το τελικό 3-3.

Φωτογραφίες:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!