Άνετη επικράτηση απέναντι στο Δενδροχώρι για τα Μετέωρα, που βρίσκουν ρυθμό

Την καλή αγωνιστική τους κατάσταση φαίνεται να βρήκαν, ακριβώς την στιγμή που έπρεπε τα Μετέωρα, με την έναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που επιβεβαίωσαν και στην χθεσινή νίκη με 4-0 επί του Δενδροχωρίου στο στάδιο Καλαμπάκας, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΤ.

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας και με την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Αυγέρου, οι “κιτρινομπλέ” βρίσκουν ρυθμό, ξεκινώντας με το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, θέλοντας και φέτος να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ώστε να κρατήσουν “τα σκήπτρα τους”.

ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Δενδροχωρίου 4-0 (9′ Παπαευθυμίου, 56′ Ψαθογιαννάκης, 72′ Τσιακμάκης, 85′ Τσιακμάκης)

Kάλυψη: FB365-E-Radio LIVE (Ακούστε την μετάδοση)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”
Διαιτητής: Πάντος
Βοηθοί: Μουστάκας – Αβραάμ

Συνθέσεις:
ΑΣ Μετέωρα (Αυγέρος): Γκουλιώνης, Πούλιος, Λαμπαδάριος, Σ. Ράτζας, Φορτούνης, Καραμούζης, Θώμος (74′ Δ. Ράτζας), Νταλούκας (60′ Μερμίγκης), Ψαθογιαννάκης (67′ Τσιακμάκης), Παπαευθυμίου (67′ Ζησόπουλος), Νικλητσιώτης (74′ Νιαβής).
ΑΟ Δενδροχωρίου (Κρεμμυδιώτης): Πανάγος, Βλάχος, Γαϊτανίδης, Ασπραδάκης (67′ Σάγιας), Φ. Στεφόπουλος, Γκουζιώτης (67′ Νικολόπουλος), Κ. Στεφόπουλος, Χριστοφόρου, Τσαγκάρης (53′ Μανίκας), Λαγκαδινός (67′ Δημητρόπουλος), Γουλούλης (85′ Βανιώτης).

Στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στους φίλους του για φέτος ο ΑΣ Μετέωρα κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 4-0 τον ΑΟ Δενδροχωρίου. Οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες με 6 πόντους και το 2 στα 2 πριν την αγωνιστική και το ματς είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Αμφότεροι θέλαν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο και να επιβάλλουν το ρυθμό τους με τους παίκτες του Χρήστου Αυγέρου να τα καταφέρνουν καλύτερα. Το ματς κρίθηκε στα πρώτα 15 λεπτά του κάθε ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ με τον Παπαευθυμίου στο 9′, ο οποίος από μακρινή απόσταση βρήκε χώρο και επιχείρησε ένα “γέμισμα-ψιλοκρεμαστό σουτ” με την μπάλα να μην παίρνει πολύ ύψος ωστόσο με τον δυνατό αέρα να μπερδεύει τον Πανάγο και να καταλήγει στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες για κάθε πλευρά αρχικά για το Δενδροχώρι με τον Γουλούλη, με σουτ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε σωτήρια ο Γκουλιώνης και λίγο αργότερα με τον Ψαθογιαννάκη ο οποίος νικήθηκε από τον Παναγό.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε και πάλι γκολ νωρίς για τα Μετέωρα. Στο 56′ ο Νικλητσίωτης έκλεψε από τον Ασπραδάκη και έκανε παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά με τον Παπαευθυμίου να στρώνει στον Ψαθογιαννάκη κι εκείνος μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-0. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα συνεχίστηκε η ατυχία για την ομάδα του Κρεμμυδιώτη αφού ο Φώτης Στεφόπουλος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα και αποβλήθηκε. Έτσι τα Μετέωρα εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους και πέτυχαν δύο ακόμη γκολ με τον Τσιακμάκη ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 67′ και κατάφερε στο 72′ με αριστερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και στο 85′ μετά από γύρισμα του Δ. Ράντζα με διπλή προσπάθεια να γράψει το τελικό 4-0.

Φωτογραφίες

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!