“Άλμα παραμονής” για Κρύα Βρύση που κέρδισε την Βασιλική και την άφησε στην “επικίνδυνη ζώνη”

Στο δεύτερο ημίχρονο “χτύπησε” η Κρύα Βρύση και κατάφερε να επικρατήσει με 0-3 της Βασιλικής, πετυχαίνοντας σημαντικό αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι που είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον στην μάχη που δίνουν οι δυο τους για την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΤ.

Κεραυνός Βασιλικής – Κρύα Βρύση 0-3 (52′-68′ Νιαβής, 90′ Κοντοτόλης)

Κάλυψη: FB365 – E-Radio (Ακούστε την Μετάδοση)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βασιλικής
Διαιτητής: Κοντίνος
Βοηθοί: Αλεξόπουλος-Παπαγεωργόπουλος

Συνθέσεις:
Κεραυνός Βασιλικής (Πάτρας): Υφαντής, Γκουζιώτης (88′ Μανώλης), Κλωτσοτήρας (83′ Τασκαράν), Βουτσελάς, Μουρίτσας, Τρίμμης, Πανάγος, Μπουτίνας, Στάμος, Τσιάμης, Ντάφος.
Κρύα Βρύση (Πούλιος): Μπαλατσός, Κορσάρι, Χριστοδουλόπουλος, Γ. Λιακόπουλος, Γιαννάκης, Φορτούνης, Σταμούλης (78′ Ρουστάι), Κοντοτόλης, Σ. Παπαγεωργίου, Θ. Λιακόπουλος, Νιαβής.

Το ματς:

Αμφότερες οι ομάδες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, “κοίταξαν” να μην πάρουν πολλά ρίσκα, ώστε να καταφέρουν να διασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα. Γι’ αυτό και τα πρώτα 45′ κύλησαν χωρίς την μεγάλη ευκαιρία από τις δύο πλευρές και με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν με μακρινά σουτ και κάποιες στατικές φάσεις να απειλήσουν, χωρίς όμως να ανησυχήσουν οι γκολκίπερ Υφαντής και Μπαλατσός, της Βασιλικής και της Κρύας Βρύσης αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ματς το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο τέρμα που σημείωσε η Κρύα Βρύση και πήρε το προβάδισμα. Αφού αρχικά ο Κοντοτόλης προειδοποίησε στο 49′, όταν σε πλάγιο τετ α τετ, είδε τον Υφαντή να αποκρούει το διαγώνιο σουτ από θέση μέσα-αριστερά της περιοχής, στο 52′ ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, πήρε την μπάλα από αριστερά και μετά από όμορφη ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και γύρισε παράλληλα την κατάλληλη στιγμή, βρίσκοντας τον Νιαβή στην κίνηση ο οποίος πλάσαρε σωστά για το 0-1. Με την ψυχολογία του πρώτου γκολ οι παίκτες του Πούλιου πήραν κι άλλα μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, ένα τέταρτο περίπου μετά το πρώτο γκολ, και πάλι με τον ίδιο σκόρερ. Αυτή την φορά από στατική φάση και κόρνερ, που εκτέλεσε ο Θ. Λιακόπουλος από αριστερά, ο Νιαβής νίκησε τους προσωπικούς του αντιπάλους στον αέρα και με κεφαλιά στο 68′ έγραψε το 0-2.

Από κει και πέρα ο Κεραυνός Βασιλικής έπρεπε να ρισκάρει για να ξαναμπεί στο ματς, και απείλησε για την μείωση του σκορ με τον Μπουτίνα στο 73′ που σούταρε μετά από προσωπική ενέργεια, από το όριο της περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Μπαλατσού. Ίδια κατάληξη και στο 77′ σε ακόμη μία σημαντική στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Στάμο μετά από σέντρα από αριστερά και την πρώτη απομάκρυσνση, να πιάνει μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή στην κίνηση αλλά η μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ.

Εν τέλει στο 90′ και στην προσπάθεια της Βασιλικής να βγει μαζικά μπροστά, ο Κοντοτόλης έφυγε σε μία κόντρα αντεπίθεση και πλάσαρε σωστά στο τετ α τετ τον Υφαντή, γράφοντας κι εκείνος το όνομά του στους σκόρερ και με το διαιτητή Κοντίνο δευτερόλεπτα μετά να σφυρίζει την λήξη, βρίσκοντας νικήτρια την Κρύα Βρύση που ξεφεύγει 5 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και την Βασιλική εντός αυτής, να είναι τρίτη από το τέλος και να μένει στους 8 βαθμούς στον όμιλο.

Επόμενη αγωνιστική για τις δύο ομάδες του Δήμου Μετεώρων, το άλλο Σάββατο με την Βασιλική εκτός έδρας με τον Βράχο Κατρακίου και την Κρύα Βρύση να υποδέχεται την Λυγαριά.

Φωτορεπορτάζ:

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!