Άλλο ένα “βήμα” για τον τίτλο η Αγία Μονή στον 1ο – Βγαίνουν τα… “τεφτέρια” για την ισοβαθμία μετά την νίκη της Πιαλείας στον 2ο (Αποτελέσματα Β’ ΕΠΣΤ – 10η Αγ.)

Μια πολύ σημαντική έγινε χθες στην Β’ ΕΠΣ Τρικάλων, με τους ομίλους να μπαίνουν στην τελική ευθεία αφού απομένουν 4 αγωνιστικές για το φινάλε.

Στον πρώτο όμιλο η Αγία Μονή απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς και έκανε την 9η νίκη σε ισάριθμα ματς και έτσι συνεχίζει να προπορεύεται στην βαθμολογία. Οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν και τον Ηρακλή Ζάρκου με 0-2 και ανέβασαν την διαφορά από τους δεύτερους Αποστόλους στους 11, δεδομένου ότι η ομάδα του Μπουλούτσου έκανε το ρεπό της, ενώ ίδια διαφορά και από τα τρίτα Αμπελάκια.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πρωτοπόρος θέλει μία ακόμη νίκη την επόμενη αγωνιστική με τα Αμπελάκια στην έδρα της για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, διότι θα κρατήσει την διαφορά τουλάχιστον στους 11 και θα απομένουν 3 παιχνίδια ακόμα (μέσα σε αυτά θα κάνει και το ρεπό της).

Στον δεύτερο όμιλο έγινε το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Πιαλεία και το Ροπωτό. Μεγάλος νικητής ο Ασκληπιός που κατάφερε να κερδίσει με 1-0, χάρη σε γκολ του Ζαρίδα στο 50′ και με τον Κεραυνό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρούσας και απέκρουσε ο τερματοφύλακας Παπαβασιλείου. Έτσι πλέον και ενόψει τον 4 τελευταίων “στροφών” αν παραμείνει αυτή η ισοβαθμία μεταξύ των δύο, όπως διαμορφώθηκε, θα βγούνε τα κομπιουτεράκια για τον συντελεστή τερμάτων. Η Πιαλεία προς το παρόν είναι μπροστά με τέρματα 25-5, έναντι 20-6 του Ροπωτού.

Τα αποτελέσματα της 10ης Αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΤ:

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.ΤΕΛ. ΣΚΟΡ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΗΡ. ΖΑΡΚΟΥΑΓΙΑ ΜΟΝΗ0-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ1-4
ΠΕΤΡΩΤΟΣΕΡΒΩΤΑ3-0 ΑΑ
ΡΕΠΟ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΛΤΙΝΟΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΣ0-2
ΦΩΤΕΙΝΟΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ2-4
ΠΙΑΛΕΙΑΡΟΠΩΤΟ1-0
ΡΕΠΟ: ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ

Οι βαθμολογίες:

ΘΟΜΑΔΑΒΑ
1ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ279
2ΠΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ168
3ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ168
4ΑΟ ΠΕΤΡΩΤΟΥ139
5ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΑΡΚΟΥ129
6ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ38
7ΑΟ ΣΕΡΒΩΤΩΝ09

Προβιβασμός – Α’ ΕΠΣΤ
ΘΟΜΑΔΑΒΑ
1ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΙΑΛΕΙΑΣ229
2ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΡΟΠΩΤΟΥ229
3ΠΟ ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΥ128
4ΟΡΦΕΑΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΥ97
5ΔΟΞΑ ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ66
6ΑΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥ49
7ΑΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥ06

Προβιβασμός – Α’ ΕΠΣΤ

Η επόμενη αγωνιστική (11η – 25/02):

ΓΗΠΕΔΟΥΧ.ΦΙΛΟΞΕΝ.
1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΙΑ ΜΟΝΗΑΜΠΕΛΑΚΙΑ
ΣΕΡΒΩΤΑΗΡ. ΖΑΡΚΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΙΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.
ΡΕΠΟ: ΠΕΤΡΩΤΟ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΟΣΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟ
ΡΟΠΩΤΟΒΑΛΤΙΝΟ
ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΦΩΤΕΙΝΟ
ΡΕΠΟ: ΠΙΑΛΕΙΑ
Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!