Άλλη μια μεταγραφή από το πάνω ράφι για τα Μετέωρα με τον Θάναση Καλτσά – Δύο “χτυπήματα” ακόμα από Σαράγια και Νεοχώρι

Δυνατό πάρε δώσε από τις τοπικές ομάδες με αρκετές μεταγραφές να ολοκληρώνονται.

Μία ακόμα ηχηρή προσθήκη έκανε ο ΑΣ Μετέωρα με τον Θανάση Καλτσά, μετά από συνεχόμενες σεζόν στην Γ’ Εθνική με πολλές συμμετοχές και πιο πρόσφατη στον ΑΟ Τρίκαλα, να ντύνεται στα “κιτρινομπλέ”. Με καταγωγή από την περιοχή μας και το χωριό της Σαρακίνας ο συγκεκριμένος μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Δήμητρας Απόλλων και στην συνέχεια έπαιξε και στα αναπτυξιακά της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική και κατά σειρά στις ομάδες Φοίνικα Ν. Επιδαύρου, Κερατσίνι, Φήκη, Νεοχώρι  και ΑΟ Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση για τον Θανάση Καλτσά:

“Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την μεταγραφή του 20χρονου μέσου Θανάση Καλτσά. Ο ποδοσφαιριστής αν και μικρός σε ηλικία έχει ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό βιογραφικό καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία μας στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Δήμητρα/Απόλλων και αμέσως μετά  για 4 χρόνια ήταν στις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Μετά αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική κατά σειρά στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου, στο Κερατσίνι, στην Φήκη, στο Νεοχώρι  και πρόσφατα στον ΑΟ Τρίκαλα. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.”

Από εκεί και πέρα άλλες δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Διγενής, μετά τον Μπονέλη από το Αγναντερό. Στο δυναμικό της ομάδας του Νίκου Αγγελάκη εντάσσονται ο Αλέξανδρος Γούλας (πρώτη φωτογραφία κάτω), που ανήκε στην Φήκη και είναι εξτρέμ, αλλά και ο γκολκίπερ Δημήτρης Παππάς (δεύτερη φώτο κάτω), που πέρυσι ήταν στον ΑΟ Ταξιαρχών και θα αποτελέσει το δίδυμο των “άσσων” μαζί με τον Ευαγγέλου.

Πηγή φωτογραφίας: www.trikalaola.gr

Πηγή φωτογραφίας: www.trikalascore.gr

Διπλό “χτύπημα” και από τον ΑΟ Σαραγίων, που απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Βασίλη Γραμματικό (πρώτη φωτό κάτω) από τον Πύργο, με τον οποίο φέτος έκανε πολύ καλή σεζόν με 4 γκολ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος. Στα “πράσινα” θα ντυθεί και ο νεαρός Κώστας Τσιαντούλας (δεύτερη φωτό κάτω), που είναι μεσοαμυντικός και μετά την Δημήτρα πηγαίνει να ενισχύσει την ομάδα του Λιούλιου.

Πηγή φωτογραφίας: www.trikalaola.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!