ΠΟ Ελασσόνας-Οικονόμος Τσαριτσάνης: Ντέρμπι στην Α’ ΕΠΣΛ δίχως αύριο για τους φιλοξενούμενους – Μένουν μακριά από την κορυφή αν χάσουν οι γηπεδούχοι

Έφτασε η δεύτερη σημαντική αγωνιστική, με ντέρμπι από την κορυφή της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, που θα κρίνουν πολλά στην μάχη του τίτλου. Σε προηγούμενο θέμα είχαμε κάνει αναφορά για τις αγωνιστικές που έχουν μείνει και περιλαμβάνουν τα σημαντικότερα ματς του πρωταθλήματος.

Το προηγούμενο Σάββατο η ισοπαλία ανάμεσα στην δεύτερη Ελασσόνα και τον τρίτο Σμόλικα Φάλανης έδωσε το δικαίωμα στην Ανθούπολη να ξεφύγει με 5 πόντους από τον ΠΟΕ, στην κορυφή.

Το σημαντικότερο ματς της αυριανής αγωνιστικής, η οποία είναι η 25η, είναι το Ελασσόνα – Οικονόμος Τσαριτσάνης. Οι δύο αντίπαλοι θέλουν μόνο την νίκη για να μείνουν κοντά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης, με την ισοπαλία να μην είναι επιθυμητή για κανένα.

Οι γηπεδούχοι σε αυτή την αναμέτρηση, έχουν 59 πόντους και βρίσκονται στην δεύτερη θέση, ενώ 8 πόντους πίσω και 13 πλέον από την κορυφή (μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστική) και στην τέταρτη θέση είναι ο Οικονόμος, για το οποίο αυτή η αναμέτρηση μοιάζει δίχως αύριο.

Το ντέρμπι θα παιχτεί αύριο (Σάββατο 09/03) με ώρα έναρξης τις 3:30.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!