Μεγάλη κερδισμένη η Ανθούπολη από τα “Χ” στο ντέρμπι και του Τσαριτσάνη

Η Ανθούπολη ήταν αυτή που “χαμογέλασε” τόσο με την εύκολη νίκη της, με 8-0, στην έδρα του Ιπποκράτη, όσο και με τις ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1) στο ντέρμπι Σμόλικας – Ελασσόνα και στο Οικονόμος Τσαριτσάνης – Φαλανιακός, για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Είχαμε σημειώσει τις δύο αγωνιστικές που θα παιχτούν τώρα (24η, 25η) και τις δύο τελευταίες που θα γίνουν σημαντικά ντέρμπι για να κριθεί ο τίτλος και η ομάδα της Ανθούπολης μετά από αυτό το Σάββατο πήρε σημαντικό “κεφάλι” στην κορυφή. Με την νίκη της ανέβηκε στους 64 βαθμούς και αύξησε την διαφορά της από τον δέυτερο ΠΟΕ στους 5 πόντους.

Ο ΠΟ Ελασσόνας αλληλουεξουδετερώθηκε με τον Σμόλικα Φάλανης και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στην έδρα του δέυτερου στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου της βαθμολογίας.

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τον Παρασκευούδη να κάνει το 1-0 στο 13′ και τον Παλάσιος να ισοφαρίσζει για την Ελλασσόνα στο 29′.

Έτσι η βαθμολογική κατάσταση δεν άλλαξε και η Ελασσόνα έμεινε στην δεύτερη θέση με 59 πόντους και ο Σμόλικας λίγο πιο πίσω στους 56.

Παράλληλα μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Οικονόμος με την ισοπαλία στην έδρα του με τον Φαλανιακό και δεν μπόρεσε να πλησιάσει κι άλλο μένοντας 4ος με 51 βαθμούς.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!