Εντυπωσιάζουν Ανθούπολη και Σμόλικας μετά από 13 αγωνιστικές στην φετινή ανταγωνιστική Α’ ΕΠΣΛ

Με τέσσερεις ομάδες σε απόσταση 2 πόντων τελείωσε το 2023 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας με την τελευταία αγωνιστική που παίχτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

4 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, έχουν ξεχωρίσει και δίκαια με την εντυπωσιακή τους πορείας η πρωτοπόρος Ανθούπολη και ο τέταρτος Σμόλικας Φάλανης. Η Ανθούπολη το Σάββατο κέρδισε εύκολα 0-4 στην έδρα του ΑΟ Μαυροβουνίου και συνέχισε αήττητη στην κορυφή με 35 πόντους.

Στην δεύτερη θέση ισοβαθμούς 3 ομάδες με 33 πόντους, με την κατάταξη να ρυθμίζεται από την διαφορά τερμάτων. Οικονόμος Τσαριτσάνης και ΠΟ Ελασσόνας είναι στην 2η και τη 3η αντίστοιχα, η οποίες κέρδισαν τον Κίσσαβο Συκουρίου με 4-1 και τον Ηρακλή Λάρισας με 0-1 αντίστοιχα στην 13η αγωνιστική.

Όσο κι αν δεν προξενεί έκπληξη που βρίσκονται αυτές οι δύο ομάδες στα ψηλά στην βαθμολογία, λόγω του ότι έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερο επίπεδο και γνωρίζουν τον πρωταθλητισμό, σίγουρα ευχάριστη έκπληξη είναι η 4η θέση στην οποία βρίσκεται ο Σμόλικας Φάλανης. Κερδίζοντας 2-0 τον Απόλλων Λάρισας το Σάββατο έφτασε κι εκείνος τους 33 βαθμούς και δεν υπάρχουν πολλές διαφορές, μιας και οι 3 δεύτεροι έχουν δεχθεί ακριβώς τα ίδια τέρματα (8).

Άκρως ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ με περισσότερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται με την επανεκκίνηση με το νέο έτος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Πηγή φωτογραφίας: arenalarissa.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!