Α’ ΕΠΣΛ: Δύο αγωνιστικές τώρα και οι δύο τελευταίες οι σημαντικότερες που θα κρίνουν το πρωτάθλημα

Φτάσαμε αισίως την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, η οποία θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, και περιλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό ματς από τα ψηλά της βαθμολογίας.

Οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος είναι η Ανθούπολη και ο ΠΟ Ελασσόνας, με την πρώτη στους 61 βαθμούς και τον δεύτερο στους 58. Σε δεύτερη φάση ανταγωνιστές και ο Σμόλικας Φάλανης στους 55, αλλά και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στους 50 και όπως όλα δείχνουν, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμα 10 ματς, αυτοί θα είναι οι διεκδικητές.

Οι δύο αγωνιστικές – “κλειδιά” που θα κρίνουν πολλά είναι οι δύο επόμενες (24η, 25η) αλλά και οι δύο τελευταίες.

Αύριο στο γήπεδο του Τυρνάβου, στις 15:30, θα γίνει το ντέρμπι Σμόλικας Φάλανης – ΠΟ Ελασσόνας, 2ος – 3ος δηλαδή και θα είναι το σημαντικότερο ματς της “στροφής”, εν αναμονή το τί θα γίνει στην κορυφή με βάση το αποτέλεσμα. Μάλιστα το παιχνίδι αυτό θα διευθύνει ο πολύπειρος διαιτητής από την Super League Θανάσης Τζήλος.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το Ελασσόνα – Οικονόμος, ενώ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, θα γίνουν το Σμόλικας – Ανθούπολη και το Ανθούπολη – Οικονόμος.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!