Α΄ΕΠΣΛ: Όλοι “δουλεύουν” για την Ανθούπολη – Μεγάλο διπλό του Οικονόμου με τον ΠΟΕ

Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με σπουδαίο ντέρμπι από τα ψηλά της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας και πάλι με την Ανθούπολη να επωφελείται από τα αποτελέσματα και να “ανοίγει” την διαφορά της στην κορυφή, στους 8 πόντους.

Στην 25η “στροφή” του πρωταθλήματος η ομάδα της Ανθούπολης έκανε το καθήκον της και κέρδισε εύκολα με 4-1 τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων ανεβαίνοντας στου 67 πόντους.

Ο μεγάλος χαμένος είναι ο δεύτερος ΠΟ Ελασσόνας, που δεν μπόρεσε να κρατήσει την διαφορά των 5 βαθμών, και μάλιστα η κρίσιμη νίκη του Οικονόμου Τσαριτσάνη στην έδρα του με σκορ 1-2, έβαλε “φωτιά” στις 3 θέσεις πίσω από την κορυφή.

Ο Οικονόμος κατάφερε να δηλώσει παρών παρά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής και να ανέβει στους 54, μειώνοντας την διαφορά στους 5 από Σμόλικα και Ελασσόνα που ισοβαθμούν στην 2η. Έτσι με 9 αγωνιστικές να απομένουν έχουμε 3 ομάδες πίσω από την Ανθούπολη, εκ των οποίων δεν λέει να υποχωρήσει κάποια και αυτό φαίνεται να ευνοεί τους πρωτοπόρους προς το παρόν με την αισθητή πλέον διαφορά που έχει.

Στην ιστορία του ντέρμπι της Ελασσόνας, ο Οικονόμος προηγήθηκε στο 30΄με γκολ του Σταμάτη, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Ιγγλέζος ισοφάρισε για το 1-1, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Δριστέλας στο 79′ ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 1-2 και έδωσε την μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Έτσι λοιπόν πέρασαν οι δύο αγωνιστικές (24η και 25η) που είχαμε “τσεκάρει” ως σημαντικές με τα ντέρμπι που παίχτηκαν και πλέον το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στις 2 τελευταίες όπου θα έχουμε το Σμόλικας Φάλανης – Ανθούπολη και το Ανθούπολη – Οικονόμος αντίστοιχα, που θα κρίνουν πολλά.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Πηγή: elassona884.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!