Φοβερό πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΚ – Αναμονή για τις μάχες φωτιά των τριών πρώτων

Οι τρεις καλύτερες και πιο ποιοτικές ομάδες είναι και αυτές που βρίσκονται στις 3 πρώτες θέσεις της Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας και μάλιστα παίζουν χωρίς αντίπαλο, μιας και είναι αήττητες, και πλέον αναμένουμε τα μεταξύ τις μεταξύ τους συγκρούσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μετά από 9 αγωνιστικές, με “σπασμένα” τα φρένα συνέχισε ο Ατρόμητος Παλαμά που κέρδισε τον ΑΟ Κρανέας 1-0 και διεύρυνε το απόλυτο νικών (9 στα 9) μένοντας στην κορυφή με 27 βαθμούς και μάλιστα έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Στην δεύτερη θέση ο Αστέρας Καρδίτσας που μετρά μόλις μία απώλεια βαθμών, την ισοπαλία στο ντέρμπι με το Αγναντερό (2-2) και το περασμένο σαββατοκύριακο είχε εύκολο έργο απέναντι στην ΑΕ Καππαδοκικού την οποία συνέτριψε με 0-7 και έφτασε τους 25 βαθμούς.

Από κοντά και το Αγναντερό στους 21 βαθμούς, με έξτρα δύο ισοπαλίες, σε σχέση με τον Αστέρα, εκ των οποίων την μία την έκανε αυτή την “στροφή” στο τελικό 0-0 εντός έδρας με την ΑΕ Λεονταρίου.

Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν τα παιχνίδια μεταξύ αυτών των 3 ομάδων είναι αυτά που θα κρίνουν πολλά με το Αγναντερό – Αστέρας που παίχτηκε την 2η αγωνιστική να έχει αποτέλεσμα 2-2 και αναμένουμε την 13η και 14η όπου θα γίνουν το ΑΟΑ – Παλαμάς και το Ατρόμητος – Αστέρας αντίστοιχα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Πηγή φωτογραφίας: karditsasport.gr

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!