Δεν “πέφτει” με τίποτα ο Ολυμπιακός Βόλου – Παραμονεύει η Αγία Άννα

Μετά την μεγάλη νίκη που έκανε η Αγία Άννα στην 11η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, αναγκάζοντας τους “ερυθρόλευκους” στην πρώτη τους ήττα, οι πρωτοπόροι δεν πτοήθηκαν και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Για την 12η “στροφή” ο ιστορικός Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε εκτός έδρας του Σαρακηνού, σε ένα αγχωτικό παιχνίδι με συνολικά 10 τέρματα (!) και τελικό αποτέλεσμα το 4-6, και έτσι άφησε πίσω το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και έπιασε τους 33 βαθμούς, συνεχίζοντας την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όντας το ακλόνητο φαβορί.

Από την άλλη, μια σεζόν-όνειρο κάνει η Αγία Άννα που είναι αήττητη εδώ και 8 αγωνιστικές (από την 3η του πρωταθλήματος) με μόλις μία ισοπαλία, που είναι στην ουσία η μοναδική διαφορά με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά την ιστορική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, το περασμένο σαββατοκύριακο η Αγία Άννα επικράτησε εκτός έδρας του Αστέρα Ρυζόμυλου με 1-2 και πλέον με 28 βαθμούς είναι στο -5 από την κορυφή, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!