Με το αριστερό στα μπαράζ ο ΑΣ Μετέωρα που πλήρωσε τα λάθη του και ηττήθηκε από την Ανθούπολη στην Καλαμπάκα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν τα κατάφερε να αρχίσει τα πλέι οφς ανόδου στην Γ’ Εθνική με θετικό αποτέλεσμα ο ΑΣ Μετέωρα, που πλήρωσε τα λάθη του, μένοντας νωρίς πίσω στο σκορ και ρίσκαρε με αποτέλεσμα να δεχθεί άλλα δύο τέρματα στην αντεπίθεση για το τελικό 0-3 από την Ανθούπολη στο Στάδιο Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”.

ΑΣ Μετέωρα – ΑΟ Ανθούπολης 0-3 (11′ Καραμπούζης, 78′ αυτ., 83′ Βλαχάκης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας “Β. Καρακίτσιος”
Διαιτητής: Παπαδόπουλος(Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χολάνης(Μακεδονίας)-Παντικίδης(Μακεδονίας)

Συνθέσεις:
Μετέωρα (Λουλές): Γκουλιώνης, Νταλούκας, Δ. Ράτζας, Δρόσος, Φορτούνης, Καραμούζης (71′ Πολυζόπουλος), Θώμος (46′ Σ. Ράτζας), Καλτσάς (62′ Σινάνης), Μαρούδας, Ψαθογιαννάκης (71′ Κατσιούλας), Κοτσιλιάνος (52′ Νικλητσιώτης).

Ανθούπολη (Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Τσάτσος, Λάιος, Μούτσα (85′ Νάστος), Γιαννακόπουλος (77′ Καραγιάννης), Πανταζής, Αναγνώστης, Κουβελάς (61′ Βλαχάκης), Σέχι, Παπαδάκος (77′ Αργύρης).

Το ματς:

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα κλειστό ματς στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου με την Ανθούπολη να καταφέρνει στις ευκαιρίες που της δόθηκαν να είναι αποτελεσματική και να σκοράρει, ενώ έδωσε και διαστάσεις στην νίκη, στο τελευταίο διάστημα, από τα κενά που άφησαν τα Μετέωρα.

Μόλις στο 10′ στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση ο Καραμπούζης βρήκε χώρο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και δοκίμασε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει χαμηλά και κοντά στον Γκουλιώνη, ο οποίος αιφνιδιάστηκε κι έτσι έγινε το 0-1. Τα Μετέωρα έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 20′ να απαντήσουν με τον Ψαθογιαννάκη, να κάνει κλέψιμο έξω από την περιοχή και μπαίνοντας σε αυτή το σουτ, από πολύ καλή θέση, έφυγε άστοχα άουτ. Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους πρωταθλητές Λάρισας μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι και τις καιρικές συνθήκες αφού στο πρώτο μέρος υπήρχε αρκετός αέρας ο οποίος φυσούσε υπέρ τους και γινόταν απειλητικοί και μέσω των στατικών φάσεων.

Ο καιρός δεν ευνόησε τους γηπεδούχους όμως στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο άνεμος κόπασε και με την ομάδα του Λουλέ να ρισκάρει για να επιστρέψει στο ματς άφησε κενά στην άμυνα της τα οποία η ομάδα του Ζιώγα μπόρεσε να εκμεταλλευτεί. Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση για τους κιτρινομπλέ στο τελευταίο κομμάτι οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν το αποτέλεσμα σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα. Στο 78′ ο Αναγνώστης βρήκε κάθετα από δεξιά τον Μούτσι, ο οποίος ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και έκανε το δυνατό γύρισμα, με τον Σινάνη να σημειώνει αυτογκόλ με την προβολή που έκανε ώστε να διώξει. Ο Μούτσι ήταν δημιουργός και στο τρίτο τέρμα, μετά από ατομική ενέργεια από δεξιά, σε αντεπίθεση της Ανθούπολης και σέντρα στην περιοχή, όπου βρισκόταν ο Βλαχάκης αφύλακτος και πλάσαρε τον Γκουλιώνη, για το τελικό 0-3 στο 85′.

Έτσι οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Τρικάλων ξεκίνησαν με ήττα και θα πρέπει να ανασυνταχθούν για το επερχόμενο ματς της Τετάρτης στην Κοζάνη, με τον ΠΑΟ Κοίλων ενώ η Ανθούπολη, ξεκίνησε ιδανικά τα μπαράζ και θα έχει ρεπό την 2η αγωνιστική.

Φωτορεπορτάζ:

 

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!