Φιλικά εορτών: Δύο δυνατά ματς για τα Μετέωρα και ΑΟΤ – Νεοχώρι έγιναν αυτές τις μέρες

Την ευκαιρία να δουλέψουν περισσότερο βρήκαν σε αυτή την περίοδο της διακοπής των πρωταθλημάτων οι ομάδες της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων και ο ΑΟ Τρίκαλα από την Γ’ Εθνική που “καίγεται” για βελτίωση.

Το πρόγραμμα αυτών των φιλικών επί τρικαλινού εδάφους “άνοιξε” την προηγούμενη Παρασκευή (22/12) με τον ΑΟΤ να επικρατεί στην Σωτήρα με 3-0 χάρη στα τέρματα του Μαρούδα, του Μαλάκου και του Αλεξίου και κάπως έτσι η ομάδες “είπαν” Καλά Χριστούγεννα και “πήγα” σε μικρό ρεπό.

Ίδια συνθήκη για τον ΑΟΤ και την Πρωτοχρονιά με το φιλικό και πάλι στην Σωτήρα επί του Νεοχωρίου. Στο παιχνίδι που έγινε χθες, Σάββατο (30/12) η ομάδα του Θεδοσιάδη επικράτησε με 2-0, με σκόρερ τους Αλεξίου και πάλι και τον Πατρώνη, με τον Διγενή του Νίκου Αγγελάκη να κάνει το δικό του δυνατό τεστ και να δοκιμαστούν περισσότεροι ποδοσφαιριστές, διότι υπήρχαν απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Κουρκουλιώτης, Μυλερός, Καταρέλος, Ασημάκης, Βαρναβίδης και Μαχαίρας. Κάπως έτσι δόθηκε ρεπό για τους παίκτες των “κυανέρυθρων” για αυτές τις μέρες με τις προπονήσεις να ξεκινούν και πάλι την Τρίτη (02/01).

Τέλος, επίσης χθες, παίχτηκε στο γήπεδο του Πύργου φιλικό ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΑΣ Μετέωρα. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 1-0, από γκολ που σημειώθηκε στο 10′ από τον Οικονόμου.

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!