Το ρεπορτάζ των νικών για ΑΟΤ και Κιλελέρ στην 19η αγων. της Γ’ Εθνικής

Οι δύο θεσσαλικές ομάδες κατάφεραν να πετύχουν δύο νίκες στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικές, οι οποίες είχαν και βαθμολογικό αντίκρισμα.

Ο ΑΟ Τρίκαλα πέτυχε επιβλητική νίκη με την Καστοριά, με 5-1 στο στάδιο Τρικάλων με τους Αλεξίου και Σιαμάντα να σημειώνουν από δύο γκολ και ένα για τον Νίκο Σκόνδρα. Έτσι οι “κυανέρυθροι” ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 32 πόντους, και άφησαν πίσω το “κακό” σερί αγώνων χωρίς νίκη που είχαν από την 12η αγωνιστική και σε 5 αγώνες (χωρίς να υπολογίσουμε το 3-0 α.α.).

Επίσης το Κιλελέρ επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Λευκίμμης και άνοιξε την διαφορά στους 6 πόντους από την 11η θέση που αρχίζει η ζώνη υποβιβασμού. Χρυσός σκόρερ ο Αλτάνης στο ξεκίνημα του αγώνα για την ομάδα του Κατσάρα που σκαρφάλωσε ακόμα μία θέση και βρίσκεται πλέον στην 9η με 29 βαθμούς.

Το ρεπορτάζ των αγώνων των θεσσαλικών ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα – Καστοριά 5-1 (34′ Σκόνδρας Ν., 43′-69′ Σιαμάντας, 56′-89′ Αλεξίου / 52′ Σαχινίδης)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Διαιτητής: Κουτρομάνος(Καρδίτσας)
Βοηθοί: Καλογριανίτης(Καρδίτσας)-Τραούδας(Πιερίας)

Συνθέσεις:
ΑΟ Τρίκαλα (Θεοδοσιάδης): Αναγνώστου, Γεωργάκης, Τζέλης (72’ Μαλακασιώτης), Κατσαντώνης, Σκόνδρας Ιωαν., Ιωάννου (83’ Μπραντίτσας), Κωστόπουλος (72’ Μπέκας), Σκόνδρας Νικ., Αλεξίου, Σαμαντάς (83’ Παπαδογεώργος), Κοντογιώργος (62’ Βασιλείου).
Καστοριά (Δημητρίου): Τσαρούχας, Διγκόζης, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ντινόπουλος, Δεληζήσης (19’ Κυριάκος), Μωυσιάδης, Γκέγκας (38’ Σαχινίδης), Κόκκας, Σαββόπουλος Ευαγ.

ΑΕ Κιλελέρ – ΑΕ Λευκίμμης 1-0 (6′ Αλτάνης)

Γήπεδο: Δημοτικό Φιλιππούπολης
Διαιτητής: Τασιόπουλος(Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μαυρογιώργης(Πιερίας)-Σφυρής(Θεσσαλίας)

Συνθέσεις:
AE Kιλελέρ (Κατσάρας): Μυσιρλής, Μπάρδας, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης(88′ Δοδοντσάκης), Αλτάνης, Σούμπαση(68′ Βλησαρούλης), Παπαγεωργίου(78′ Κούκος), Κατσαμάγκας Βαγενάς(88′ Χατζής).
ΑΕ Λευκίμμης (Αγγελής): Παγκράτης, Μπάλος(46′ Βασιλάκης), Καραμποίκης, Σκιαδάς, Παπαθανασίου(93′ Κουρής), Μουζακίτης(76′ Νίτας), Βασσάκης, Κωστακιώτης, Γαστεράτος(56′ Τσοπανάς), Γρηγοριάδης.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!