Το ρεπορτάζ από τον “χρυσό” βαθμό του Κιλελέρ με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Στην αγωνιστική της Κυριακής, για την Γ’ Εθνική, η μοναδική θεσσαλική ομάδα που ρίχτηκε στην πρώτη μάχη του 2024, ήταν το Κιλελέρ, καθώς ο ΑΟΤ πήρε άνευ αγώνα τους βαθμούς με τον Μαγνησιακό.

Η ομάδα του Κατσάρα, έκανα μια μεγάλη εμφάνιση στην έδρα της και κατάφερε να περιορίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, αποσπώντας σημαντικό βαθμό για την προσπάθεια που κάνει να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού.

Πλέον η ΑΕ Κιλελέρ βρίσκεται στην 9η θέση, με την 11η που οδηγεί στο μπαράζ σωτηρίας να μην απέχει πολύ, μιας και ισοβαθμεί στους 23 με Καστοριά και Αστέρα Πετριτή στις θέσεις 9-11.

Μάλιστα το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα, μιας και μόλις ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και σε σύνολο 34 αγωνιστικών καταλαβαίνουμε ότι μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.

Την επόμενη αγωνιστική (18η) θα πάρει τους βαθμούς της νίκης άκοπα από την Φήκη, που δεν συνεχίζει, με άνευ αγώνα ενώ ο ΑΟΤ θα έχει δύσκολο έργο με την Ζάκυνθο εκτός έδρας, στην πρώτη του μάχη στο νέο έτος.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

ΑΕ Κιλελέρ – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 1-1 (22′ Αλτάνης / 29′ Παπαδόπουλος)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φιλιππούπολης
Διαιτητής: Τσίντζας(Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Τασιόπουλος(Θεσσαλίας)-Κατσαρός(Ευρυτανίας)

Συνθέσεις:
Κιλελέρ (Κατσάρας): Μισυρλής, Μπάρδας, Ελέζη, Φουρκιώτης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Αλτάνης, Παπαγεωργίου Θ. (89′ Φώλιας), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Χατζής (69′ Βλησαρούλης).
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Μόρας): Πατσιογεώργιος, Κόλα, Λαμπίρης (76′ Τουλίκας Γ.), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος (85′ Μεληκιώτης), Ιντζόγλου (60′ Μετάι), Σεχολλάρι, Κρυεμάδι (60’ Μουράτι), Γκιώνης, Τουλίκας Β..

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Κοινοποίηση:

ΩΠ! Σε βλέπω, μη κλέβεις!